27 / 09 / 2024

Sektör Proje iletişim

Sektör Proje iletişim

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

KONUTDER Başkanı Elmas, GYODER Başkanı Yetgin ve TMB Başkanı Yenigün erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

Gayrimenkul sektörü proje yarışında!

Gayrimenkul sektöründe proje yarışına girildi. Hemen teslim dairelerde 60 ay vade farksız seçeneğini öne çıkarırken, hazır dairelerin peşin alımlarında yüzde 20’ye kadar avantaj imkanı sağlanıyor.

Emlak sektöründe seçim sonrası istikrar sağlanır!

Türkiye'de son 13 yılda sağlanan güven ortamıyla yılda 1 milyon aşkın konutun satıldığı emlak sektörü, seçim sonrası beklenen siyasi istikrarla dünyanın dört bir yanından yatırımcıları ağırlamaya hazırlanıyor.

Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim!

Daire alanlarının 130 metrekareden başladığı proje Sanabel İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bursa Yıldırım Sanabel Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0224 364 82 00 olarak belirlendi.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Viraistanbul Gül Proje iletişim!

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Vira İstanbul Gül Proje iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 92 bin metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. Vira İstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

Vira İstanbul Beylikdüzü iletişim!

630 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 92 bin metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. Vira İstanbul Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim için 444 38 25 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje 60 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim!

DKY On Kağıthane satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor.

Sektör Proje iletişim Haberi

Sektör Proje iletişim

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Şirket yurtiçi ve yurtdışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sinai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. Konusu ile ilgili her nevi inşaat, tesisat, tamir ve tadilat, restorasyon ve taahhüt isleri ile peyzaj ve çevre düzenlemesi yapabilir. 2-)Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat , tesisat, montaj isleri ile her nevi müteahhitlik islerini yapabilir. İnşaat ve tesisat projeleri hazırlayabilir. Mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapabilir. Resmi, yarı resmi ve özel ihalelere katılabilir. 3-) Konusu ile ilgili 6435 sayılı kat mülkiyet kanununun ilgili hükümlerine...