09 / 05 / 2024

sektörel başarı

sektörel başarı

Yapı projelerinde köklü bir tecrübeye sahip olan ÖZKA İnşaat, sektörel başarısının sırrını açıkladı. Özka İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Ömer Alaettin Çiçekoğlu, ''saygın proje yöneticilerimize ve mühendislerimize borçluyuz'' dedi.

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

Mithat Yenigün: 30 Ağustos'u sektörel başarılarla taçlandırıyoruz!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Ebru Özdemir: 2020 başarılı bir yıl olacak!

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 2020 yılının ülke ve inşaat sektöründe başarılı bir yıl olacağına işaret ederek, "Yurt içi ve yurt dışında büyük ölçekli enerji altyapı ve üstyapı inşaat projelerini üstlenmeyi hedefliyoruz." dedi...

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

Konut projelerinde hangi kampanyalar başarılı olur?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen bir çok projenin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında profesyonel görev alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş, konut projelerinde hangi kampanyaların başarılı olabileceğini değerlendirdi..

RE/MAX, ofislere başarı kazandırmaya devam ediyor!

2012’de açtıkları ofis, RE/MAX’ın desteği sayesinde İstanbul Anadolu Yakası birincisi ve Türkiye üçüncüsü oldu. Eğitimleriyle ve kurumsal yapısıyla sektöre yön veren RE/MAX, ofislere başarı kazandırmaya devam ediyor...

Gayrimenkulde başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer!

Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasını değerlendiren Remax Analiz ‘de gayrimenkul danışmanı olan Ayla Can, "Gayrimenkul sektöründe başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer" dedi.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

sektörel başarı Haberi

sektörel başarı

Firmanın geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında değerlendirmede bulunan Özka İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Ömer Alaettin Çiçekoğlu; kurucu ortakların Türkiye, eski SSCB, Orta Doğu ve Almanya'da büyük deneyimler edindiğini ve bu vizyonu ÖZKA'ya taşıdığını ifade etti. 


Çiçekoğlu; "Bölgedeki en güvenilir ve en nitelikli inşaat şirketlerinden biri olarak tanınmamızı; deneyimli, saygın proje yöneticilerimize ve mühendislerimize borçluyuz. Kurucu ortaklarımızın senelerdir bütün önemli projelerde birlikte Alaettin Çiçekoğlu çalışması da, yine başarımızda büyük bir etkendir" mesajını verdi. Daha yüksek kalite standartlarına ulaşabilmek için içgücüne ve teknolojiye yatırım yapan ÖZKA, "güvenilirlik" ve "etik yönetim" kavramlarına özellikle eğiliyor. Tüm projelerini eksiksiz tamamlayarak en yüksek servis standardını yakalama hedefindeki firma; müşteri ihtiyacına göre şekilleniyor. 

Sabah...