27 / 04 / 2024

Ömer Alaettin Çiçekoğlu: ''Başarımızı mühendislerimize borçluyuz''!

Ömer Alaettin Çiçekoğlu: ''Başarımızı mühendislerimize borçluyuz''!

Yapı projelerinde köklü bir tecrübeye sahip olan ÖZKA İnşaat, sektörel başarısının sırrını açıkladı. Özka İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Ömer Alaettin Çiçekoğlu, ''saygın proje yöneticilerimize ve mühendislerimize borçluyuz'' dedi.



Firmanın geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında değerlendirmede bulunan Özka İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Ömer Alaettin Çiçekoğlu; kurucu ortakların Türkiye, eski SSCB, Orta Doğu ve Almanya'da büyük deneyimler edindiğini ve bu vizyonu ÖZKA'ya taşıdığını ifade etti. 


Çiçekoğlu; "Bölgedeki en güvenilir ve en nitelikli inşaat şirketlerinden biri olarak tanınmamızı; deneyimli, saygın proje yöneticilerimize ve mühendislerimize borçluyuz. Kurucu ortaklarımızın senelerdir bütün önemli projelerde birlikte Alaettin Çiçekoğlu çalışması da, yine başarımızda büyük bir etkendir" mesajını verdi. Daha yüksek kalite standartlarına ulaşabilmek için içgücüne ve teknolojiye yatırım yapan ÖZKA, "güvenilirlik" ve "etik yönetim" kavramlarına özellikle eğiliyor. Tüm projelerini eksiksiz tamamlayarak en yüksek servis standardını yakalama hedefindeki firma; müşteri ihtiyacına göre şekilleniyor. 

Sabah Ek


Geri Dön