09 / 05 / 2024

Ömer Alaettin Çiçekoğlu

Ömer Alaettin Çiçekoğlu

Yapı projelerinde köklü bir tecrübeye sahip olan ÖZKA İnşaat, sektörel başarısının sırrını açıkladı. Özka İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Ömer Alaettin Çiçekoğlu, ''saygın proje yöneticilerimize ve mühendislerimize borçluyuz'' dedi.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Veterinerlik Hizmetleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk İnam, Niran Parlak, Önder Çiçekoğlu ortaklığında kuruldu.

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2m Kule Vinç Makina İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Mutlu Kartal ve Ömer Faruk İşçi ortaklığında kuruldu.

Bankalardan flaş son dakika kararı! Bankaya borcu olanların dikkatine

Katılım bankaları asgari ücrete haciz koymayacak. Türkiye Katılım Bankaları Birliği, borçlu vatandaşlar için flaş bir adım attı. Artık aylık geliri asgari ücret aynı zamanda altında olan borçlu vatandaşların hesaplarına yatan aylıklarına haciz uygulanmayacak. İşte detaylar…

Miramey İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Miramey İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Esenyurt'ta Ömer Metin Çiftçioğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

A2 Çelik Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Korkmaz ve Metin Şişmanoğlu ortaklığında kuruldu.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Ömer Alaettin Çiçekoğlu Haberi

Ömer Alaettin Çiçekoğlu

Firmanın geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında değerlendirmede bulunan Özka İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Ömer Alaettin Çiçekoğlu; kurucu ortakların Türkiye, eski SSCB, Orta Doğu ve Almanya'da büyük deneyimler edindiğini ve bu vizyonu ÖZKA'ya taşıdığını ifade etti. 


Çiçekoğlu; "Bölgedeki en güvenilir ve en nitelikli inşaat şirketlerinden biri olarak tanınmamızı; deneyimli, saygın proje yöneticilerimize ve mühendislerimize borçluyuz. Kurucu ortaklarımızın senelerdir bütün önemli projelerde birlikte Alaettin Çiçekoğlu çalışması da, yine başarımızda büyük bir etkendir" mesajını verdi. Daha yüksek kalite standartlarına ulaşabilmek için içgücüne ve teknolojiye yatırım yapan ÖZKA, "güvenilirlik" ve "etik yönetim" kavramlarına özellikle eğiliyor. Tüm projelerini eksiksiz tamamlayarak en yüksek servis standardını yakalama hedefindeki firma; müşteri ihtiyacına göre şekilleniyor. 

Sabah...