19 / 07 / 2024

Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi

Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi

Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. çok katmanlı laminasyon film üretim tesisi ilgili olarak tedarikçi firma ile anlaşmış olup ön ödeme yapılmasını kararlaştırıldı. Üretime başlama tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi...

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Özarslanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özarslanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Arslan tarafından kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Belfasyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Oto Yedek Parça Ve Ambalaj Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Panamer İnşaat Plastik Ambalaj Otomotiv Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Panamer İnşaat Plastik Ambalaj Otomotiv Reklam Organizasyon Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çayır tarafından kuruldu.

Kuytuca İnşaat Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuytuca İnşaat Plastik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Sakin tarafından kuruldu.

Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi Haberi

Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi


Sekuro Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;



Kamuyu Aydınlatma Duyurusu Payların Halka Arzında Kullanılacak Sermaye Piyasası Aracı Notunun 10. sayfasında belirtilen Halka Arz Gelirinin Kullanım Yerindeki 3.Yatırım Konusu olan ÇOK KATMANLI LAMİNASYON FİLM ÜRETİM TESİSİ ilgili olarak Firmamız,  tedarikçi firma ile anlaşmış olup ön ödeme yapılmasını kararlaştırmıştır.Makine teslim alma tarihi olarak Mayıs 2014 içersinde  ve  üretime başlama tarihi olarak da Haziran 2014 içerisinde...