07 / 07 / 2024

Sel Gayrimenkul

Sel Gayrimenkul

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

TCDD 7. Bölge Genel Müdürlüğü, Selçuklu ve Akşehir gar binalarında yer alan 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi...

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Necati Bektaş tarafından kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Smt Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Smt Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Bek tarafından kuruldu.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Mehmet Selçuk Aran tarafından kuruldu.

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Selçuk Temeltaş tarafından kuruldu.

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut, Selçuk Kutur ve Serkan Vatansever ortaklığında kuruldu.

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Arslan ve Selçuk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Koca Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koca Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Koca tarafından kuruldu.

Sel Gayrimenkul Haberi

Sel Gayrimenkul

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 7 milyon 210 bin 24,61 TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.


Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde veya yurt dışında kendisine ait olan veya olmayan her türlü emlak bina, arazi, arsa, siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri ve sair diğer gayrimenkullerin kiraya verilmesi, kiralanması veya işletilmesi, 2. Gayrimenkul yatırımları konusunda danışmanlık ve proje hzimetleri vermek, 3. Gayrimenkul tesis ve mülk yönetimi hizmetleri vermek, Şirket bu amaçlarını gerçekleştirebilmek için; a. konusu ile ilgili sahalarda üretilen, tüketilen,...