14 / 05 / 2024

Sel Yapı Grup açıklamaları

Sel Yapı Grup açıklamaları

Nevşehir'in kaplıcaları ile ünlü ilçesi Kozaklı'da yapımına başlanan termal tatil kompleksi temmuzda açılacak. Proje Sel Yapı Grup tarafından 80 milyon liralık yatırım ile hayata geçiriliyor.

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Grup Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cengiz Yakut ve Melik Dündar ortaklığında kuruldu.

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile eEngin Minqaz tarafından kuruldu.

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Afka Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afka Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Kapıcıoğlu tarafından kuruldu.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sütlüce Yapı Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kentsel dönüşüme 'Akıllı Kent' ayarı!

Selçuklu Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Serin, kentsel dönüşüm projelerinde uygulanan ‘Akıllı Kent’ uygulamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Serin, ''Akıllı Kent uygulamasının artırılmasıyla hem zamandan hem de ekonomik açıdan tasarruf sağlanacaktır'' diye konuştu.

Ataşehir Modern kampanyalı ödeme planı!

Lens Yapı Grup imzasıyla Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde toplamda 1162 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 

Ataşehir Modern'de kampanyalı ödeme fırsatı!

Lens Yapı Grup imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi 979 daireden ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor.  Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Sel Yapı Grup açıklamaları Haberi

Sel Yapı Grup açıklamaları


Nevşehir'in kaplıcaları ile ünlü ilçesi Kozaklı'da yapımına başlanan termal tatil kompleksi temmuzda açılacak. Sel Yapı Grup tarafından 80 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilen projede; otel. hastane ve alışveriş merkezi de bulunacak. Tesis, 285 kişiye istihdam olanağı sunacak. "Garanti Konut" markasıyla hizmet veren Sel Yapı Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Temur Selman. Kayseri'nın en buyuk özel sektör yatırımları  birine inıza attıklarını belirtti. 


Selman şunları söyledi: "481 suıt daireden oluşan otel kısmı 2 bin yatak kapasitesiyle bölgenin en buyuk tesisi olacak8 havuz, spa merkezleri. aqua parklanyla da tam biı tatil komp leksi konumunda. Tesis içerisinde bulunan sinema salonu, amfi tı yatı o, bovvling salonu, çocuk oyun salonu, internet cafe. kreş. bilardo ve dart salonlarında misafirlerin hizmetine sunulacak." Kozza Genel Müdüı Yardımcısı Kurtuluş...