15 / 05 / 2024

Sel Yapı termal tatil kompleksi

Sel Yapı termal tatil kompleksi

Nevşehir'in kaplıcaları ile ünlü ilçesi Kozaklı'da yapımına başlanan termal tatil kompleksi temmuzda açılacak. Proje Sel Yapı Grup tarafından 80 milyon liralık yatırım ile hayata geçiriliyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Dolar füze gibi fırlayacak diyen Ekonomist Selçuk Geçer araba ve ev almak isteyenleri uyardı! Planınızı şimdiden yapın

Dolar tahinleri ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağını söyleyerek araba ve ev almak isteyenleri uyardı. Planınızı şimdiden yapın...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak!

Bartın, Sinop ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden sonra riskli yapı ve yerlere ilişkin düğmeye basıldı. Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak.

Sel nedeniyle evlerini tahliye eden vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketlerine yönelik açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel nedeniyle evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve eşya yardımı yapılacağını dile getirdi.

Bakan Selçuk açıkladı! Ödemeler bugün yapılıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, mart ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün yapılacağını bildirdi.

Ali Öztunç: Yanlış imar ve yapılaşmalar sel felaketlerini tetikliyor!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, "İnsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, HES'ler, dere ıslah çalışmaları gibi etkenler bu felaketleri tetikliyor." dedi.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Sel Yapı termal tatil kompleksi Haberi

Sel Yapı termal tatil kompleksi


Nevşehir'in kaplıcaları ile ünlü ilçesi Kozaklı'da yapımına başlanan termal tatil kompleksi temmuzda açılacak. Sel Yapı Grup tarafından 80 milyon liralık yatırım ile hayata geçirilen projede; otel. hastane ve alışveriş merkezi de bulunacak. Tesis, 285 kişiye istihdam olanağı sunacak. "Garanti Konut" markasıyla hizmet veren Sel Yapı Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Temur Selman. Kayseri'nın en buyuk özel sektör yatırımları  birine inıza attıklarını belirtti. 


Selman şunları söyledi: "481 suıt daireden oluşan otel kısmı 2 bin yatak kapasitesiyle bölgenin en buyuk tesisi olacak8 havuz, spa merkezleri. aqua parklanyla da tam biı tatil komp leksi konumunda. Tesis içerisinde bulunan sinema salonu, amfi tı yatı o, bovvling salonu, çocuk oyun salonu, internet cafe. kreş. bilardo ve dart salonlarında misafirlerin hizmetine sunulacak." Kozza Genel Müdüı Yardımcısı Kurtuluş...