29 / 04 / 2024

Selahaddin Çelebi

Selahaddin Çelebi

Tokat Müftülüğünce bir yıl önce başlatılan ve imkanı olmayan öğrencilere "sıcak yuva" sağlanması amaçlanan "Cami Öğrenci Evi Projesi" Diyanet İşleri Başkanlığınca Türkiye genelinde uygulanacak...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

TOKİ Kırıkkale Çelebi projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi  2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kırıkkale Çelebi projesinde 1 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebi Konsept İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelebi tarafından kuruldu.

Çelebi Hava Servisi'nin depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı!

Çelebi Hava Servisi'nin operasyonlarının İstanbul Havalimanı'na taşınması hakkında açıklama yaptı. Şirketin yaptığı yatırımlar kapsamında yer hizmetleri ve depo kapasitesi yaklaşık iki katına çıktı...

Molla Çelebi Camii yeniden yapılacak!

1958'de yıkılan ve 2011 yılında 1. derece korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen Molla Çelebi Camii Yeniköy'deki yerinde yeniden hayata geçirilecek.

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi tadilat planı askıda!

Eyüpsultan Fethi Çelebi Mahallesi, 13 pafta, 111 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli tadilat planı askıya çıkarıldı...

Ata Corner Lüleburgaz'ın cephe mantolama işlerini Çelebi Grafik İnşaat yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kırklareli  ili Lüleburgaz ilçesinde yer alan Ata Corner Lüleburgaz projesinin cephe mantolama işleri 315 bin TL + KDV ile Çelebi Grafik İnşaat'a yaptırılacak...

Selahaddin Çelebi Haberi

Selahaddin Çelebi


Tokat Müftülüğünce bir yıl önce başlatılan ve imkanı olmayan öğrencilere barınma imkanı sağlanması hedeflenen "Cami Öğrenci Evi Projesi"nin Diyanet İşleri Başkanlığınca bazı kentlerde hayata geçirildiği ve yaygınlaştırılacağı bildirildi.


Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahaddin Çelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin Tokat'ta bir yıl önce hayata geçirildiğini anımsattı.


Proje kapsamında Tokat'ta 25 cami evinin bulunduğunu belirten Çelebi, "Proje, Türkiye'de bir ilk. Bu kapsamda 25 evde 120 öğrencimiz barınıyor" dedi. 


Bu evleri ziyaret ettiğini dile getiren Çelebi, şöyle konuştu:


"Öğrencilerimiz çok mutlu. Ailelerinden uzak olmanın verdiği burukluğu bu evlerdeki kardeşlik sayesinde giderdiklerini söylediler. İmamların ve müezzinlerin kendilerine yardımcı olduklarını belirttiler. Bu çalışmayı ülke genelinde camilerimizin bünyesinde evler açarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Cami ve gençlik birbirine çok yakışan iki kelimedir."


Projede...