17 / 06 / 2024

Selahattin Baki

Selahattin Baki

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Baki, Abdullah B.M.B. Al Saud, Ahmad Adel Amin Al Taher, Basel Al Kasem tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Dolar mı alsam yoksa altın mı diye düşünenler dikkat! Ekonomist Baki Atilal en çok kazandıranı açıkladı

Önce FED faiz kararını açıkladı, ardından TÜİK enflasyon rakamlarını verdi. Vatandaşlar önlerini görebilmek için ekonomistlerden açıklama bekliyor. Bir önemli açıklama da ünlü ekonomist Baki Atilal’dan geldi. İşte ayrıntılar…

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Kadıköy’de 9 milyon TL bedelle Baki Kayan tarafından açıldı.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Baki Çelik tarafından kuruldu.

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Tüysüz tarafından kuruldu.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Ali Baki Usta'nın annesi Vafiye Usta vefat etti!

AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta'nın annesi Vafiye Usta vefat etti. AND Gayrimenkul taziye ilanı yayınladı. 

Selahattin Baki Haberi

Selahattin Baki

Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Baki, Abdullah B.M.B. Al Saud, Ahmad Adel Amin Al Taher, Basel Al Kasem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Essence Consultancy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Toptan ve perakende bilumum ticaret işleri yapmak. Yurt içi ve Yurt dışında bilumum inşaat ve taahhüt  işleri yapmak. Yapılan işler ile ilgili makinaları ve techizatları yurt dışında ve yurt içinden almak, satmak, başkalarından devralmak, işletmek, devretmek, bu işler ile ilgili mühendislik hizmetleri, teknik müşavirlik ve konut işleri yapmak satmak. Her türlü inşaat malzemesi alımı satımı yapmak. Sanayi mamüllerinin ithalatı, ihracatı ve pazarlanmasını yapmak. İhalelere girmek, alt ve üst yapılar ve tesisatlar yapmak, yaptırmak. Her türlü havuz inşaatı ve arıtma...