05 / 05 / 2024

Selahattin Çavuş

Selahattin Çavuş

Çavuşoğlu Madencilik Dayanıklı Tüketim Malları Yatırım Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Çavuş tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesini İdealist GYO kazandı!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. ve 2. oturumuna sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 15 milyon TL teklif verdi.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinin 2. oturumu 20 Temmuz'da!

Emlak Konut Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 13 Temmuz 2017 Perşembe günü gerçekleştirilmişti. Emlak Konut Şile Çavuş ihalesinin 2. oturumu için tarih belli oldu.

Emlak Konut Şile Çavuş ihalesine en yüksek teklif İdealist GYO'dan!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine sadece İdealist GYO katıldı. Firma ihalede 7 milyon 500 bin TL teklif verdi.

Bartın Şiremirçavuş'a yaşam merkezi!

Bartın Belediyesi Şiremirçavuş Köy Konağı'nı yaşam merkezi olarak yeniden hayata geçirdi.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

Emlak Konut Şile Çavuş arsa ihalesi 13 Temmuz'da!

Emlak Konut Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 13 Temmuz 2017 Perşembe günü yapılacak. İhaleye konu olan arsanın toplam fonksiyon alanı 17 bin 933 metrekare.

Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Kayhan Çavuşoğlu, Dap Yapı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Beykoz Çavuşbaşı imar çalışmalarında son adımlar!

2B arazisi ve kaçak yapılaşma sorunu ile öne çıkan Beykoz Çavuşbaşı bölgesinin imar çalışmalarında sona geliniyor.

Beykoz Çavuşbaşı'nın imar sorunu çözülüyor!

Beykoz Belediyesi’nin Çavuşbaşı bölgesinin imar kararlarına altlık oluşturacak etüt ve analiz çalışmalarını anlatmak için düzenlediği Arama Konferansı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Mevlüt Çavuşoğlu: 30 şehir hastanesi inşa edildi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na katıldı. Çavuşoğlu, devletin, yatırımlarına devam ettiğini, 30 şehir hastanesi kurduklarını söyledi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin parkı imara açıldı!

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin içerisindeki park, plan değişikliği ile imara açılıyor. CHP'li Doğan: Plan yasalara aykırı ve rant uğruna yapıldı.

Selahattin Çavuş Haberi

Selahattin Çavuş

Çavuşoğlu Madencilik Dayanıklı Tüketim Malları Yatırım Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Çavuş tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu. 


Çavuşoğlu Madencilik Dayanıklı Tüketim Malları Yatırım Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE 3: Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1. Şirket faaliyeti için gerekli görülen arsaları almak, kendisine veya başkalarına ait arsalar üzerinde bina inşaa etmek, daire ve işyerlerini satmak ve bu gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni ve şahsi haklar tesis etmek, başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde her türlü arsa karşılığı inşaat yapım sözleşmeleri yapmak, yaptığı bağımsız bölümleri satmak, kendi sine veya başkalarına ait gayrimenkuller üzerinde her türlü konut, işyeri, okul, hastane, otel, motel, turistik tesisler, fabrikalar vesair her türlü inşaat, montaj...