15 / 05 / 2024

Selahattin Keten projeler

Selahattin Keten projeler

Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği butik daireler ile adından söz ettiren Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten yaptığı açıklamada “butik projelerin kişiye dayalı özel projeler olduğunu” söyledi...

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten Grup'tan Nişantaşı, Galata ve Cihangir'e yeni proje!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Nişantaşı, Galata ve Cihangir'de yeni projeler inşa edeceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Türkiye'de kentsel dönüşüm plansız yapılıyor!

Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, şu anda plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştirildiğini belirtti. Keten, kentsel dönüşümün ada bazında imarlar verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Selahattin Keten: Ehil olmayan müteahhitler sektöre zarar veriyor!

İnşaatta ehil olmayan müteahhitler sektörü olumsuz etkiliyor. Yeterli bilgi, donanım ve deneyime sahip olmayan kendilerine özgün bir tasarımları bulunmayan taklit ederek iş yapan müteahhitler sektörde haksız rekabet yaratıyor ve sektöre zarar veriyor.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme oldu!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Türkiye'de 6 milyonun üzerinde çürük bira olduğuna işaret ederek kentsel dönüşümdeki aksaklıkları eleştirdi.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Selahattin Keten projeler Haberi

Selahattin Keten projeler

‘Yaşamı inşa eder’ sloganıyla şimdiye kadar Nişantaşı’nda 100’ün üzerinde butik proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Selahattin Keten, “ İnsanlar iş dışında en büyük zamanını evde geçiriyor. Biz insanların daire içi isteklerine göre değişiklikler yapıyoruz” dedi.


Türkiye’de butik proje konusunda öncü olduklarının altını çizen Keten “butik proje kişinin özel istekleri doğrultusunda yaşam alanlarının şekillendirilmesidir” açıklamasını yaptı.


Son dönemde medyada ve inşaat sektöründe çıkan butik inşaat haberlerine de değinen Selahattin Keten, “Bu konuda bilgi kirliliği yaşanmaktadır. Tek tip yapılar ‘’butik projeler’’ adı altında insanlara sunulmaktadır. Oysa tek tip yapılar kişiye dayalı değildir” diyerek butik inşaat kavramının doğru anlaşılmasının altını çizdi.


Selahattin Keten, ‘’butik projeler’’ ile tek tip yapılarda kullanılan butik projeler arasındaki farkı görmek isteyenlerin, sonradan mağdur olmak yerine önce Keten inşaatı ziyaret edebileceklerini belirtti....