18 / 05 / 2024

Selahattin Meriç aday

Selahattin Meriç aday

Selahattin Meriç, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Selahattin Meriç kimdir? İşte Selahattin Meriç'in biyografisi...

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Öncüoğlu Palme Couture Dubai projesi Yılın Konut Projesi ödüllerine aday!

ÖNCÜOĞLU + ACP Mimarlık Palme Couture_Dubai / UAE Projesi ile "Yılın Konut Projesi" kategorisinde Orta Doğu Mimarlık Ödülleri'ne aday.Proje 4 daireden ve ilave geniş sosyal hacimlerden oluşmaktadır.

Kale’den banyonuzun ‘inci’si olmaya aday armatür serisi: Perla!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, yumuşak hatlarıyla sade bir görüntüye sahip ‘Perla’ ile banyonuzun ‘inci’si olmaya aday bir armatür serisi sunuyor. ‘Perla’ serisi, yüzde 40 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Ahmet Meriç: Akün ve Şinasi sahneleri kapanmayacak!

Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu Kavaklıdere'deki binayı Emek Inşaat'tan 31 milyon liraya satın alan Ahmet Meriç, binada yıkım değil restorasyon yapılacağını belirterek, sahnelerin kapanmayacağını söyledi...

Meriç Nehri‘nin debisi alarm seviyesini aştı!

EDİRNE’de sağanak yağışların ardından nehir debilerindeki yükselişi bugün de sürdü. Meriç Nehri’nin yağışlar öncesinde 335 metreküp olan debisi 1020 metreküpe, Tunca Nehri’nde ise 30 metreküpten 53 metreküpe çıktı.

Tunca ve Meriç'in debisi yükseliyor!

Tunca ve Meriç nehirlerinin debisindeki yükseliş sürüyor. Kentte son günlerde aralıkla yağan kuvvetli yağışlar, havzasından da dolu gelen Meriç ve Tunca nehirlerinin debilerinde artışa neden oldu...

Bursa, Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday!

Bugüne kadar 7 kentin ‘yeşil başkent’ unvanı kazandığı Avrupa Yeşil Başkenti Yarışması’nın 2017 yılı adayları arasına 8 ülkeden 12 şehir girerken, Türkiye; Bursa ve İstanbul ile aday listede yer aldı.

Selahattin Keten: İnşaat sektörü 2015 yılında durgunluğu kentsel dönüşümle aşacak!

KETEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, inşaat sektörünün 2015 ' de kentsel dönüşüme odaklanacağını söyledi. Keten, dönüşüme olan taleplerin artmasıyla sektörün canlanacağını ifade etti...

Eskişehir, Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Büyük Ödülü'ne aday!

Eskişehir, Çin’in Guangzhou kentinde yapılacak 2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü yarışmasında Yılmaz Büyükerşen'in projesi Kent Belleği Müzesi ile büyük ödüle aday... Eskişehir'e oy vermek için haberdeki linke tıklayın!

Selahattin Varan: İzmir'deki binaların yüzde 65'i kaçak, 10 bini riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Bölge Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 10 bin civarında konutu riskli yapı olarak ilan ettiklerini ve bunlardan 920'sini yıktıklarını belirtti.

Selahattin Keten: Gayrimenkulün modası asla geçmez!

Gayrimenkul yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Keten inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, "Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır. Türkiye emlak sektörü konusunda güvenli bir liman haline geldi" diye konuştu.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Meriç aday Haberi

Selahattin Meriç aday

Selahattin Meriç kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Selahattin Meriç oldu. Peki Selahattin Meriç kimdir?


Selahattin Meriç biyografi..

11 Kasım 1966 tarihinde Yunanistan Dedeağaç’ta dünyaya geldi. İlköğrenimini tamamladıktan sonra orta öğrenim için Batı Trakya’dan Türkiye’ye gitti. İstanbul Büyük Çekmece Ortaokulu’ndan mezun oldu.

Lise öğrenimini Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi’nde, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. 


Daha öğrencilik yıllarında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Gençlik Kolları ile başlayan sivil toplum örgütleri ile çalışmaları halen birçok kuruluşta devam etmektedir. 


Bunlar sırasıyla;

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinde 3 yıl Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, 2 yıl Gaziosmanpaşa şubesi denetim kurulu üyeliğinden sonra, 2 yıl genel sekreterlik...