02 / 05 / 2024

Selahattin Nayman kim

Selahattin Nayman kim

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Selahattin Keten: İnşaat sektörü 2015 yılında durgunluğu kentsel dönüşümle aşacak!

KETEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, inşaat sektörünün 2015 ' de kentsel dönüşüme odaklanacağını söyledi. Keten, dönüşüme olan taleplerin artmasıyla sektörün canlanacağını ifade etti...

Selahattin Varan: İzmir'deki binaların yüzde 65'i kaçak, 10 bini riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Bölge Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 10 bin civarında konutu riskli yapı olarak ilan ettiklerini ve bunlardan 920'sini yıktıklarını belirtti.

Selahattin Keten: Gayrimenkulün modası asla geçmez!

Gayrimenkul yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Keten inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, "Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır. Türkiye emlak sektörü konusunda güvenli bir liman haline geldi" diye konuştu.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Selahattin Keten: İnşaat sektöründe durgunluğa çare kentsel dönüşüm!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm ile artan talepler piyasaya yansıdı!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Keten: Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten 2015 yılının sektör acısından durgun geçeceğini söyledi. Keten "Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor" dedi...

Selahattin Nayman kim Haberi

Selahattin Nayman kim

1999 yılında kurulan ve otomasyon sistemleri ile akıllı ev teknolojileri konusunda ülke genelinde var olan bayileri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan SmartBS Otomasyon ve Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Bilkent Üniversitesi mezunu olan Nayman, İzmir, İstanbul ve Bursa’da çok sayıda markalı konut projesinin satış ve pazarlama koordinatörlüklerini yürüttükten sonra, son olarak Neopol İnşaat’ın İzmir ve Bursa’da gerçekleştirmekte olduğu projelerin yöneticiliklerini yürütmekteydi.

Aynı zamanda İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) kurucu üyesi olan NAYMAN, SmartBS Otomasyon ve Mühendislik İstanbul dışı yatırımlarını arttırma kararı aldığını belirttiğinde heyecanlandığını, kendisinin Anadolu’da geliştirilen konut projeleri hakkında süregelen bilgi ve tecrübelerinin de kendisine ve firmasına büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü...