02 / 05 / 2024

selahattin nayman kimdir

selahattin nayman kimdir

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Seyis kimdir?

İnşaat Mühendisi Selahattin Seyis kimdir? Selahattin Seyis bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selahattin Seyis, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Selahattin Seyis..

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

SmartBS Otomasyon satış müdürlüğüne Selahattin Nayman’ı getirdi!

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Selahattin Varan kimdir?

03 Şubat 2014 tarihinde İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanmış olan ve halen İzmir İl Müdürlüğü görevini yürüten Selahattin Varan kimdir?Selahattin Varan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Selahattin Koştan kimdir?

CHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Selahattin Koştan kimdir? Selahattin Koştan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte CHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Selahattin Koştan'ın biyografisi...

Selahattin Meriç kimdir?

Selahattin Meriç, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Selahattin Meriç kimdir? İşte Selahattin Meriç'in biyografisi...

Oktay Nayman kimdir?

Mimar Oktay Nayman kimdir? Mimar Oktay Nayman bugüne kadar hangi projelere imza attı? Oktay Nayman, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Oktay Nayman'ın biyografisi ve projeleri..

Selahattin Minsolmaz kimdir?

Haliç Kongre Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan; 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Selahattin Minsolmaz kimdir? İşte Selahattin Minsolmaz...

Selahattin Keten kimdir?

Ali Keten ve Veli Keten’in 1977 yılında kurduğu Keten İnşaat’ın ikinci kuşak temsilcilerinden olan Selahattin Keten kimdir? Selahattin Keten, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

selahattin nayman kimdir Haberi

selahattin nayman kimdir

1999 yılında kurulan ve otomasyon sistemleri ile akıllı ev teknolojileri konusunda ülke genelinde var olan bayileri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan SmartBS Otomasyon ve Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Bilkent Üniversitesi mezunu olan Nayman, İzmir, İstanbul ve Bursa’da çok sayıda markalı konut projesinin satış ve pazarlama koordinatörlüklerini yürüttükten sonra, son olarak Neopol İnşaat’ın İzmir ve Bursa’da gerçekleştirmekte olduğu projelerin yöneticiliklerini yürütmekteydi.

Aynı zamanda İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) kurucu üyesi olan NAYMAN, SmartBS Otomasyon ve Mühendislik İstanbul dışı yatırımlarını arttırma kararı aldığını belirttiğinde heyecanlandığını, kendisinin Anadolu’da geliştirilen konut projeleri hakkında süregelen bilgi ve tecrübelerinin de kendisine ve firmasına büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü...