05 / 05 / 2024

Şelale Park açıldı mı

Şelale Park açıldı mı

Şelale Park’ın açılışı törenle yapıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açılış sırasında törene katılan vatandaşları yanlarına davet ederek açılış kurdelesini birlikte kestiler.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Adana'da dev mangal park açıldı!

Adana'da vatandaşların rahatça piknik yapabilmesi için Menekşe Köyü civarındaki 16 bin metrekare alanda inşa edilen dev mangal parkı hizmete açıldı.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Bozüyük'te 15 Temmuz Şehitleri Anıtı Ve Parkı açıldı!

15 Temmuz şehitlerini unutmamak, unutturmamak amacıyla yapılan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Parkı, Bozüyük Belediyesi tarafından törenle açıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Ukrayna'ya İBB tarafından yapılan 'İstanbul Parkı' açıldı!

Ukrayna'nın Odessa şehrinde bulunan İstanbul Parkı açıldı. Park İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirildi.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Şelale Park açıldı mı Haberi

Şelale Park açıldı mı


Şahinbey Belediyesi tarafından Güneykent Mahallesi’nde yaptırılan Şelale Park’ın açılışı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı törenle yapıldı. Törene, Bakan Şimşek’in yanı sıra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni öncesinde Bakan Şimşek ve Başkan Tahmazoğlu, parkı ziyarete gelen vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Bakan Şimşek: “Başkanımızı Ve Ekibini Tebrik Ediyorum”

Törende konuşan Bakan Şimşek,  Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarının büyüklüğüne dikkat çekerek, “Değerli başkanımızın çalışmalarıyla neredeyse her gün bir temel atma ya da bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bu park yapıldıktan sonra vatandaşların hizmetine açılmıştı fakat resmi açılışı yapılmamıştı. Bu sebeple bugün buradayız. Bu parkın Şahinbey’e Gaziantep’e katılmasında başta başkanımız olmak üzere bütün ekibinin emeği var, kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Gaziantep son 10...