29 / 04 / 2024

Selamet Yazıcı kimdir

Selamet Yazıcı kimdir

DASK Anadolu Buluşmaları'nda konuşan DASK Başkanı Yazıcı, "Son 10 yılda dünyada yıllık ortalama 140 milyar dolar afet kaybı meydana gelmiş. Bu ekonomik kaybın yüzde 32'si sigorta ile karşılandığını söyledi.

DASK’ın ödeme gücü 11 milyar TL’yi aştı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), olası bir hasar yapıcı depreme karşı devletin de desteğini arkasına alarak reasürans korumasını artırdı. DASK’ın ödeme gücü 11 milyar TL’yi aştı...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Necati Atıcı kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Necati Atıcı kimdir? Necati Atıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necati Atıcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Necati Atıcı...

Abdulkadir Yazıcı Yozgat Spor Vadisi'ndeki inşaatı inceledi!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımı devam eden spor vadisinde çalışmaları inceledi. Vali, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, spor vadisinin en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de

Nejat Yazıcı kimdir?

Nejat Yazıcı, Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mühendislik Bölümü’nden mezun. Peki, Nejat Yazıcı kimdir? Nejat Yazıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nejat Yazıcı..

Gaziantep Yazıcık'taki kentsel dönüşümden herkes memnun!

Gaziantep Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, vatandaşın kentsel dönüşüme olan memnuniyetinden bahsetti.

Şahinbey Yazıcık Konutları estetik bir yapıya sahip!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,"Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi.

Şahinbey Yazıcık Konutları beğeni topladı!

Şahinbey Belediyesi’nin, Yazıcık Mahallesi’nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları’nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, “Yazıcık Konutları çok estetik" dedi.

Cansel Yazıcı: Konut kredisi hacmi Haziran'da yüzde 20 büyüdü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Mayıs ayı itibariyle geçen yılın aynı döneminde %17 büyüyen konut kredilerinin bu yıl %20 büyümeyi başardığını belirtiyor.

Şadi Yazıcı'dan TOKİ Konutları'na 2 müjdeli haber!

6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Selamet Yazıcı kimdir Haberi

Selamet Yazıcı kimdir


"DASK Anadolu Buluşmaları'nın ilk durağı Balıkesir oldu. Yazıcı, Salih Tozan Kültür Merkezi'ndeki programın açılışında, tabiat olaylarının afet diye nitelendirildiğini belirterek, "Ancak, doğa olaylarının yaşandığı yerde konut yaparak, yapılaşma sağlamak suretiyle afeti hazırlıyoruz. Bize zarar verdiğinde afet, diğerinde doğa olayı diyoruz" ifadesini kullandı. 

Dünyada afetlerin sayısı ve hasar potansiyelinin giderek arttığını dile getiren Yazıcı, dünyanın hemen her yerinde afet yaşandığını ancak gelişmiş ülkelerde daha az can kaybı olduğunu ve ekonomik kayıpların sigorta ile karşılandığını söyledi. 

Yazıcı, geçen yıl dünya genelinde afetler nedeniyle 190 milyar dolar kayıp meydana geldiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu: "Son 10 yıla bakıldığında, dünyada yıllık ortalama 140 milyar dolar afet kaybı meydana gelmiş. Bu ekonomik kaybın yüzde 32'si sigorta ile karşılanmış. Ortalamayı düşüren gelişmekte olan ülkeler. Orada sigorta daha...