03 / 05 / 2024

Selami Arpacı kimdir

Selami Arpacı kimdir

Ofis bölgesi olarak bilinen Maslak, şimdilerde Ağaoğlu, Avrupa Konutları, Nurol ve Tahincioğlu’nun da gelmesiyle konut projeleriyle de öne çıktı. Son üç yılda 10 bini aşkın lüks konut teslim edilirken, bin 700-2 bin dolara el değiştiren konut metrekareleri bugün 7-8 bin dolara kadar yükseldi.

Selami Arpacı: Gayrimenkul orta vadede kazandıracak!

REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, "Dövizdeki iniş çıkışa, iç ve dış çalkantılara takılmadan gayrimenkule yönelenler orta vadede kazanacak. Yatırımcı, 'bekle-gör' döneminde'' dedi.

Ataşehir, Bağdat Caddesi'ndeki metrekare fiyatlarını yakaladı!

Son yılların en çok prim yapan lokasyonu Ataşehir, Bağdat Caddesi'ndeki metrekare fiyatlarını yakaladı. Bölgede en düşük metrekare fiyatı 5 bin lira iken en yükseği de 10 bin seviyesine oturdu...

Mehmet Arpacı nereden mezundur? Mehmet Arpacı evli mi?

Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı’nın mesleği nedir? Mehmet Arpacı nereden mezundur? İşte detaylar!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Selami Arpacı: Emlak fiyatları son 2 yılda yüzde 50 arttı!

Gayrimenkulün son 2 yılda yüzde 40-50 kazandırdığını söyleyen RE/MAX Abc’nin brokeri Selami Arpacı, “Emlak, orta vadede dolar, altın ve eurodan daha fazla kazandırdı” dedi.

Selami Arpacı: Gayrimenkul orta vadede kazandıracak!

REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, "Dövizdeki iniş çıkışa, iç ve dış çalkantılara takılmadan gayrimenkule yönelenler orta vadede kazanacak. Yatırımcı, 'bekle-gör' döneminde'' dedi.

Zafer Arpacı kimdir?

Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı kimdir? Zafer Arpacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Arpacı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zafer Arpacı...

Selami Selçuk kimdir?

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk kimdir? Selami Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selami Selçuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Selami Selçuk..

Mehmet Arpacı kimdir?

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı nereden mezun? Mehmet Arpacı, Atakule GYO'dan önce hangi firmalarda görev aldı? İşte Mehmet Arpacı biyografisi, özgeçmişi...

Selami Arpacı: Ataşehir marka projelerde Bağdat Caddesi'ndeki metrekare fiyatını yakaladı!

RE/MAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, İstanbul'da Anadolu yakasının parlayan lokasyonu Ataşehir'de residence projelerinde metrekare fiyatlarının 5-10 bin lira aralığına otururken, bazı projelerde bu rakamın 10 bin TL'yi geçtiğini söyledi.

Selami Altınok kimdir?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Hüseyin Çapkın’ın yerine atanan Aksaray Valisi Selami Altınok kimdir? Selami Altınok bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Selami Altınok 'un hayatı...

Selami Özel kimdir?

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Selami Arpacı kimdir Haberi

Selami Arpacı kimdir

İstanbul’un en önemli ofis bölgesi Maslak, 25 yıldır yerli ve yabancı yüzlerce firmaya, on binlerce beyaz yakalı çalışana ev sahipliği yapıyor. Bölgedeki gökdelenlerde çalışanların yanı sıra, İstanbul Teknik Üniversitesi ve hatta 5 dakika mesafedeki Levent plazalar bölgesindeki çalışan nüfus için, daha 2-3 yıl önceye kadar lüks konut alternatifi çok fazla yoktu. Maslak, Seyrantepe ve Ayazağa-Cendere’de hayata geçen yeni konut projeleriyle, plazaların hemen yanı başında, 3 yıl içerisinde, 10 binden fazla lüks konut teslim edildi.


Maslak, Seyrantepe-Ayazağa üçgeninde, uzun yıllar konut projesi olarak sadece Taşyapı’nın Mashattan projesi vardı. Sonra Ağaoğlu My Home Maslak, Vadistanbul, 42 Maslak, Ağaoğlu 1453, Eclipse, Maslak Spine Tower gibi rezidans projeleri peş peşe teslim edildi. Şimdi Skyland, Nurollife ve Nidapark Seyrantepe’de teslimler yaklaştı. RE/MAX Abc’nin brokeri Selami...