27 / 07 / 2024

Selami Minta Yeni stat için gerekli adımları attık

Selami Minta Yeni stat için gerekli adımları attık

Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve Asbaşkan Mesut Ersan Şatana, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'yı ziyaret etti.

Kemer'de imar sorunu çözüldü!

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Hakikaten belki bakanlık tarihinde görülmemiş bir hızla Kemer'in imar planları bir bir çözüme kavuşturuluyor" dedi.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Selami Minta: Yeni stat için gerekli adımları attık!

Kemerspor Başkanı İsmail Selami Minta, Başkan Yardımcısı Durmuş Can ve Asbaşkan Mesut Ersan Şatana, Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı'yı ziyaret etti.

Selami Kapankaya: Kaş'ta TOKİ umudu bitmedi!

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Kapankaya, "TOKİ ile yaptığımız yazışmalarda 'Yeni bir arsa bulunduğu takdirde yeni talep değerlendirilecektir' yanıtı aldık" dedi.

GROHE, yeni mutfak bataryalarını dokunmatik olarak tasarladı!

Yeni mutfak bataryaları GROHE Minta Touch, dokunmatik özelliği ile çıkış ucu veya gövdesine dokunularak çalıştırılabiliyor...

Selami Öztürk'ten aynı arsa için iki farklı oy

Kadıköy'de spor alanına benzin istasyonu yapılması olayı yeni boyut kazandı. Dönemin CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, Başkan Selami Öztürk'ü suçladı

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Selami Minta Yeni stat için gerekli adımları attık Haberi

Selami Minta Yeni stat için gerekli adımları attık

Minta, "Projelendirme aşamasının ardından stadı yapılandırabilmemiz için federasyonumuzdan kaynak aktarılmasını bekleme sürecine girdik. Gerekli adımları büyük ölçüde tamamlamış olduk" diye konuştu. 


Sabah...