03 / 05 / 2024

Selçuk 1 gemisi

Selçuk 1 gemisi

Türkiye'de ilk kez sualtı arkeoloji araştırmaları alanında faaliyet gösterecek Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi Sualtı Kazı ve Araştırma Gemisi Selçuk-1, Akdeniz'e açıldı.

Selçuk Geçer dolarda tarihi zirve için tarih verdi! O gün cebinde 1 doları bile olan köşeyi dönecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaları değerlendirerek dolarda tarihi zirve için tarih verdi. İşte doların şahlanacağı o tarih...

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak

Merkez Bankası'nın faiz düşürme kararı sonrası dolar, 19 TL sınırını geçti. Yatırımcıların dolar üzerinde ne yapmaları gerektiği ise ekonomistlerin yönlendirmeleriyle şekilleniyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda yaşanan son gelişmeleri vatandaşı uyararak yaptı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi

Elinde 1 doları bile olan okusun! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Şubat’ta tam bu kadar olacak!

Doların inişli çıkışlı grafiği sürerken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den çok çarpıcı bir tahmin geldi. Şubat’ta dolar kaç TL olacak? Düşecek mi, yükselişe mi geçecek? Ayrıntılar haberde…

1 doların geleceği asıl rakam resmen belli oldu! Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği asıl rakamı açıklayarak herkesi korkuttu. Doları olanlar dört döndü! Hemen bakın!

Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe rakam verdi! 1 doları bile olanlar treni kaçırmayın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların tam anlamıyla ne kadar olacğaını açıkladı. Peş peşe rakam veren Geçer, yatırımcıları uyardı.1 doları bile olanlar treni kaçırmayın, hemen bakın!

''Dolar 35 liraya vurabilir'' diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 1 doları bile olanlar pişman olmadan acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Dolar  35 liraya vurabilir'' diyerek resmen tarih verdi. Elinde 1 dolar bile olan yatırımcıları uyaran Selçuk Geçerin yorumunu sakın bakmadan geçmeyin. İşte o yorum...

Ekonomist Selçuk Geçer 1 dolarınız varsa bile satmayın diyerek kritik tarihi açıkladı!

Dolar kurundaki sert düşüşler bir çok yatırımcıyı üzdü. Bu durum karşısında yatırımcılar dolar yorumlarını araştırmaya başladı. Ekonomist Selçuk Geçer 1 dolarınız varsa bile satmayın diyerek kritik tarihi açıkladı. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Selçuk Geçer dolarda tarih vererek 'zirveyi görecek' dedi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili tahminlerine bir yenisini ekledi ve elinde 1 doları olanlara bile uyarıda bulundu.

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! Yıl sonunu işaret etti!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili tahminlerine bir yenisini ekledi ve elinde 1 doları olanlara bile uyarıda bulundu.

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın! Dolar 40 TL olacak! Selçuk Geçer net tarihi açıkladı...

Yastık altında 1 doları bile olanlar çabuk bakın, doların 40 TL olacağı net tarih ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından açıklandı. İşte o tarih...

Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama! Çok pişman olursunuz

Yaptığı dolar yorumları ile ekonomi gündeminde ismi sıkça karşımıza çıkan Selçuk Geçer'den korkutan açıklama geldi. Geçer ''Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek''  diyerek elinde dolar olanları uyardı.

Selçuk 1 gemisi Haberi

Selçuk 1 gemisi


Türkiye'de ilk kez sualtı arkeoloji araştırmaları alanında faaliyet gösterecek Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi Sualtı Kazı ve Araştırma Gemisi Selçuk-1, Akdeniz'e açıldı.


Üniversiteden yapılan açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Kıyıları Arkeolojik Sualtı Araştırma çalışmaları kapsamında 640 kilometrelik Antalya kıyılarında faaliyet gösterecek Selçuk-1'in, Selçuk, Varşova ve Napoli Üniversiteleri'nden oluşan 20 kişilik ekip ile Akdeniz'in sualtında kalmış arkeolojik zenginliğini keşfetmeyi hedeflediği belirtildi.


SÜ Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne ait 27 metre uzunluğundaki geminin, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından üniversiteye hibe edildiği ifade edilen açıklamada, Antalya Setur Limanı'nda sualtı kazı ve araştırmaları için tadilatı yapılarak yeniden düzenlenen Selçuk-1'in, aynı zamanda UNESCO Sualtı Arkeolojisi Unitwin Network eğitim gemisi olarak çalışacağı kaydedildi.


Sahip olduğu 7 su altı kamerası, sualtı botları, sonar tarayıcı...