04 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi



Dolar, ABD'nin para birimidir. ISO 4217 kodu USD'dir. Dünya genelinde en yaygın olarak kullanılan para birimidir ve birçok ülke doları kendi para birimlerine göre değiştirmektedir. Dolar, uluslararası ticarette de yaygın olarak kullanılmaktadır ve birçok ülkenin merkez bankaları dolar rezervleri tutmaktadır. Dolar, ABD'nin ekonomik gücü nedeniyle dünya ekonomisinde büyük bir rol oynamaktadır.

DOLAR YATIRIMCILARINA 1 HAFTA UYARISI

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalara ait uzman isimlerden açıklamalar geliyor. Dolar ve altın kurundaki dalgalanmanın süratlenmesi ile beraber yatırımcılar tedirginleşti. Altın ücretlerinde son ayda büyük bir gerileme olurken  dolar kurunda artış ile beraber uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Gündemin ana maddesi konumuna gelen çıkan ve altın kuruna dair tahminler ve iddialar dolaşıyor. Dolar kurunda yaşanan ani yükseliş iddiaları ile beraber ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklamalar geldi.

Yapılan açıklamalar ile beraber para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön