18 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi



UZMAN İSİMDEN DOLAR TAHMİNİ

2023 senesinin şubat ayı ile beraber yükselişe geçen dolar kuruna dair uzman isimden yapılan açıklamalar yatırımcılar aracılığı ile mercek altına alındı. Dolar kuruna dair  tahminler ise üst üste gelmeye devam ediyor. Kısa bir zaman evvel ünlü ekonomist Selçuk Geçer aracılığı ile yeni tahminler geldi.

Tahminlere göre Türkiye'nin elinde bulunan sıcak para kaynaklarının bittiğini öyledi. Dolar kurunun baskılanması üzerine geride tutulması, fakat iki hafta içerisinde yeniden çıkacağını söyledi. Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer ön görülerini ilan etti.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak
SELÇUK GEÇER YATIRIMCIYI UYARDI

Dolar TL kurunda yaşanan dalgalanmaların tüm süratiyle devam ettiği süre öngörülerde bulunan uzmanların içerisinde Selçuk Geçer'de yer aldı. Dolar kurunun 24 TL ile 25 TL  seviyelerine çıkması tahmini içerisinde olduğunu belirten uzman isim kuvvetle muhtemel sözleriyle yatırımcılara seslendi.

Dolar kurunda yaşanacak olan yükseliş ile beraber kritik tarihi paylaştı. Elinde dolar olan yatırımcıların 1 hafta akabine kadar beklemesi gerektiğini vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön