19 / 05 / 2024

selçuk katlı otopark

selçuk katlı otopark

İzmir'in Selçuk ilçesine hem doğal gaz gelecek hem de 3 ayrı yeraltı otoparkı yapılacak. Selçuk Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci birleşiminde, ilçeye doğal gaz gelmesi yolunda önemli bir adım atıldı.

Selçuk'a doğalgaz ve katlı otopark müjdesi!

İzmir'in Selçuk ilçesine hem doğal gaz gelecek hem de 3 ayrı yeraltı otoparkı yapılacak. Selçuk Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci birleşiminde, ilçeye doğal gaz gelmesi yolunda önemli bir adım atıldı.

Sakarya Katlı Otopark Projesi 29 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Şehir merkezine inşa edilecek Katlı Otopark Projesi’nde gelinen son noktayı değerlendiren Başkan Toçoğlu, projenin ihale tarihini açıkladı. Toçoğlu, “Şehre kazandıracağımız ilk katlı otopark için ihale hazırlıklarımız tamamlandı" dedi

Sakarya katlı otopark ihalesi 29 Temmuz'da!

Şehir merkezine inşa edilecek Katlı Otopark Projesi’nde gelinen son noktayı değerlendiren Başkan Toçoğlu, projenin ihale tarihini açıkladı. Toçoğlu, “Şehre kazandıracağımız ilk katlı otopark için ihale hazırlıklarımız tamamlandı'' dedi.

Selçuk turizm merkezi haline gelecek!

Fener Rum Patrikhanesi, 8 Mayıs Aziz Johannes Ayini'ni geçmişte olduğu gibi ilçedeki Saint Jean Kilisesi'nde yapmayı kararlaştırdı. Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, "Karar, Selçuk'un yıldızını parlatacak" dedi.

Seyrantepe Katlı Otoparkı onarım inşaatı ihalesi 2 Temmuz'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü Seyrantepe Katlı Otoparkı onarım inşaatı ihale tarihini 2 Temmuz olarak belirledi.

Elazığ'a 48 araçlık elektromekanik katlı otopark kuruluyor!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın 'Marka Şehir Elazığ için Çözüm Planları' arasında yer alan elektromekanik katlı otoparkların ilki, Salı Pazarı'nda kuruluyor. 48 araçlık elektromekanik katlı otopark, haziran ayı sonunda hizmete sunulacak.

Gölcük Katlı Otoparkı'nda sona gelindi!

Kocaeli'de ulaşımın akıcı hale gelmesi için kavşak projeleri gerçekleştirilirken, diğer yandan da otopark uygulamalarıyla parklanma sorunu ortadan kaldırılıyor. Bu projelerden biri olan Gölcük Katlı Otoparkı tamamlanma aşamasına geldi...

Selçuk Avcı: Yapılarda sürdürülebilirlik kaçınılmaz sonuç!

Sürdürülebilir nitelikteki ödüllü mimari projeleriyle tanınan Avcı Architects’in kurucusu ve ÇEDBİK Yönetim Kurulu eski Başkan Yardımcısı Mimar Selçuk Avcı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Gölcük katlı otopark inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gölcük’te inşa ettiği katlı otopark tamamlanma aşamasına geldi. Toplam 6 bin 932 metrekare alana sahip olan otoparkın bodrum katında 30, zemin katında 27 ve diğer 3 katta ise 31 araçlık park yeri mevcut.

Elazığ'da elektromekanik katlı otopark kuruluyor!

Elazığ Belediyesi tarafından kentin park sorunu için ilk etapta 48 araçlık 4 üniteli elektromekanik katlı otoparkın kurulması için çalışmalar başlatıldı.

Selçuk Avcı: Kimse küresel ısınmayla mücadeleden söz etmiyor!

Mimar Selçuk Avcı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Önemli bir yol ayrımındayız. 2035 senesine kadar global ortalama sıcaklıkların 2 derece artacağı öngörülüyor ve artık hangi yöne gideceğimize karar vermeliyiz” dedi.

Yenilenen Selçuk Efes Müzesi ziyarete açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İzmir’in Selçuk ilçesinde onarılıp yeniden düzenlenen Efes Müzesinin açılışını yaptı. Müzenin onarımı, teşhir ve tanzimi için 7 milyona yakın harcama yapıldı.

Manisa Turgutlu'da katlı otopark, pazaryeri ve kent meydanının temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu'da katlı otopark, kapalı pazaryeri ve yeni yaşam alanlarını içeren projede ilk kazma vuruldu. Büyükşehir, 17 ilçede otopark, pazaryeri ve yeşil alanları hayata geçirecek..

selçuk katlı otopark Haberi

selçuk katlı otopark


İzmir'in Selçuk ilçesine hem doğal gaz gelecek hem de 3 ayrı yeraltı otoparkı yapılacak. Selçuk Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci birleşiminde, ilçeye doğal gaz gelmesi yolunda önemli bir adım atıldı. Selçuk doğal gaz regülatör yerleri imar planına ilişkin 4 adet regülatör yerinin hazırlanmasına ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği onaylanmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilmesine oy birliğiyle karar verildi.


Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı meclis üyelerinden gelen sorular üzerine Selçuk'ta pazar yerinin olduğu nokta, Hükmet Konağı'nın olduğu nokta ve eski hal binasının olduğu nokta olmak üzere üç yerde yer altı otoparkı yapılacağının müjdesini verdi. Bakıcı ayrıca, yeni bir mezarlık alanı için de alan belirleme çalışmasının yapıldığını da belirtti.


Öte yandan Selçuk Belediyesi ile Selçuk Ziraat Odası arasında yapılacak işbirliği...