14 / 05 / 2024

selçuk ticaret odası

selçuk ticaret odası

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) trafından  Temmuz 2022’ye yönelik Dış Ticaret İstatistikleri şimdi açıklandı. Selçuk Geçer, istatistikler ile ilgili ''patladı'' yorumu yaptı ve hemen ardından doların ne olacağını açıkladı.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 620 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 2.Etap 620 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Anaokulu, 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Selçuk'a 555 yeni konut müjdesi!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 1.Etap 555 Adet Konut, 5 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Selçuk Kurt İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Güzel tarafından açıldı. 

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Selçuk tarafından kuruldu.

Şehir Plancıları Odası'ndan Adnan Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Diyarbakır Şubesi Eşbaşkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Selçuk Semizoğlu: İnşaat sektörü tatil yapacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısında konuşan ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, “İnşaat sektörü diye bir şey kalmadı. Kalmadı demeyelim de öyle bir pasta yok diyelim.Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ay tarafından kuruldu.

Selçuk Başak: Emlak piyasası durgun!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, Dolar ve Euro'nun yükselmesine rağmen daire fiyatlarının yükselmediğini belirterek, "Yükseltmiyor çünkü piyasa durgun" dedi.

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

İzmir Selçuk'a teleferik geliyor!

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Yolcu, "Teleferik projesi ekolojik dengeyi dikkate alan bir projedir." dedi.

selçuk ticaret odası Haberi

selçuk ticaret odası

İzmirli oda ve borsa başkanlarının Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantısında turizm masaya yatırıldı. Toplantıda Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, turizme ivme kazandıracak projeleri İzmir İli Oda ve Borsaları Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı, Selçuk Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya izmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanvekili Erdoğan Çiçekçi, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ile ilçe odaların yönetim kurulu üyeleri katıldı.Turizmin bu yıl kötü bir dönem geçirdiğini belirten Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, önümüzdeki yıllarda turizme ivme kazandırmak için projelerin hazır olduğunu aktardı.


Pamucak sahil düzenlemesi ve imar planları için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Yolcu, "Ayrıca golf turizmine yönelik yatırımları da hedefliyoruz. Bu yönde bir...