01 / 05 / 2024

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) trafından  Temmuz 2022’ye yönelik Dış Ticaret İstatistikleri şimdi açıklandı. Selçuk Geçer, istatistikler ile ilgili ''patladı'' yorumu yaptı ve hemen ardından doların ne olacağını açıkladı.



Yurt içi piyasalarda merakla beklenen Dış Ticaret İstatistikleri açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu Temmuz 2022’ye yönelik Dış Ticaret İstatistiklerini duyurdu.

İstatistiklere göre, ihracat 2022 yılı Temmuz ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,4 artışla 18 milyar 551 milyon dolar, ithalat yüzde 41,4 artışla 29 milyar 240 milyon dolar oldu.

Dış Ticaret İstatistikleri'nin açıklandıktan sonra ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''patladı'' diyerek yorumda bulundu. Bu yorumun ardından dolar kuru ile ilgili twitter hesabından açıklama yapan Selçuk Geçer  doların yönünü açıklayarak yatırımcıları uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön