18 / 05 / 2024

Selçukalp İnşaat

Selçukalp İnşaat

Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Selçukalp tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Eyüp, Göktürk Mahallesi, İstanbul Caddesi, Countrylife Sitesi kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti. İTÜ İnşaat 1958 sınıf arkadaşları, taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Zehra Zümrüt Selçuk: İnşaat sektörü büyümeye önemli katkı sağlıyor!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İnşaat sektörü önemli çünkü ekonomide lokomotif sektörlerden birisi. İnşaat sektörünün büyümeye önemli katkı sağladığını görüyoruz" dedi.

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuklular Paslanmaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Ekti tarafından kuruldu.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Girişimcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Selçuk tarafından kuruldu.

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

Selçuk Semizoğlu: İnşaat sektörü tatil yapacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı toplantısında konuşan ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, “İnşaat sektörü diye bir şey kalmadı. Kalmadı demeyelim de öyle bir pasta yok diyelim.Önümüze bakacağız'' diye konuştu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ay tarafından kuruldu.

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ersoy, Selami Özkan ve Saim Duymaz ortaklığında kuruldu.

Selçuklular İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuklular İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İshak Avcı imzasıyla kuruldu.

Selçukalp İnşaat Haberi

Selçukalp İnşaat

Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Selçukalp tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu.


Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...