06 / 05 / 2024

Selçukbey modern hizmet binası

Selçukbey modern hizmet binası

Yıldırım Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde başlatılan hizmet binasının inşasında sona gelindi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız rahat edecek” dedi.

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Giresun'da SGK prim ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun’da SGK prim ödeme süresinin 31 Aralık'a, SGK’ya verilecek prim belgelerinin süresinin de 15 Aralık’a ertelendiğini bildirdi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi tanıtıldı!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Selçukbey ve Eğitim mahalle konakları açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Selçukbey ve Eğitim mahalle konaklarını hizmete açtı.

İzmir Selçuk'a yeni hizmet binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'taki hizmet hızı ve kalitesini artırmak için tüm birimlerini aynı çatı altında topluyor. 

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Van Çatak'a modern otogar!

Van Büyükşehir Belediyesi, Çatak ilçesinde 2 bin 640 metrekarelik alanda 30 peron ve hizmet binasından meydana gelen modern bir otogar yaptırıyor. 

Selçukbey'e modern hizmet binası geliyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Selçukbey Mahallesi’nde başlatılan hizmet binasının inşasında sona gelindi. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız rahat edecek” dedi.

Selçukbey modern hizmet binası Haberi

Selçukbey modern hizmet binası

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Yıldırım Belediyesi'nin Selçukbey Mahallesi’nde inşaatına başladığı hizmet binasında sona yaklaşıldı. 

Hizmet binasının vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması ve kente değer katması bekleniyor. 375’i kapalı 75’i açık olmak üzere toplam 450 metrekarelik alanda yer alacak binanın içerisinde muhtarlık odası, 4 adet muayene odası, 1 adet laboratuvar bulunacak.


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Muhtarlık ve sağlık merkezi olarak hizmet verecek binamız sayesinde vatandaşlarımız rahat edecek” dedi.


Vatandaşların talepleri doğrultusunda modern binanın aile sağlığı merkezi ağırlıklı olarak hizmet vereceğini aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu merkezimiz yakın çevredeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da sağlık hizmetlerine en kısa yoldan yararlanabilecekleri bir birim olacak. İçerisinde muayene odaları ve laboratuvarı ile vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti verilecek” diye konuştu. Hayat geçirilen bu hizmet...