04 / 05 / 2024

selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede

selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede

Selçuklu Belediyesi ilçeye sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Dumlupınar Mahallesi’ne kazandırılacak olan “Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi” yüzde 90 tamamlandı.

Konya Selçuklu'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ilçeye sağlık alanında yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Selçuklu Belediyesi, Dumlupınar Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi kazandırıyor.

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022! TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinin kura çekimi bugün yapılacak. İşte Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022 ve TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi...

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Konya Selçuklu projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projeisnde yer alan 430 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede Haberi

selçuklu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede


Selçuklu Belediyesi’nin sağlık alanındaki yatırımları hız kesmeden devam ediyor.  Her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusuna paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Selçuklu  Belediyesi, şimdi de Dumlupınar Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi kazandırıyor. Konya’da ağız ve diş sağlığı alanında önemli bir boşluğu dolduracak olan merkez, hem aile sağlığı hem de ağız ve diş sağlığı alanında hizmet verecek olması bakımından da önem taşıyor. Daha önce ilçeye halk sağlığı laboratuvarı, hastane polikliniği ve aile sağlığı merkezi olmak üzere nitelikli birçok tesis kazandıran Selçuklu Belediyesi, yeni yapılacak sağlık yatırımlarıyla bu çalışmalarına yenilerini eklemiş olacak.


2 bin 429 metrekare alanda bin 865 metrekare inşaat alanına sahip olacak merkez, bodrum, zemin ve 1.kattan oluşuyor. Merkezin Aile...