08 / 07 / 2024

Selda Baltacı kimdir

Selda Baltacı kimdir

1997'de İstanbul Kuzguncuk'ta kurduğu mimarlık atölyesinde çalışmalarında devam eden Mimar Selda Baltacı kimdir? Selda Baltacı, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selda Baltacı..

Selda Baltacı kimdir?

1997'de İstanbul Kuzguncuk'ta kurduğu mimarlık atölyesinde çalışmalarında devam eden Mimar Selda Baltacı kimdir? Selda Baltacı, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selda Baltacı..

Ahmet Haşimi Baltacı kimdir?

AKP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşimi Baltacı kimdir? Ahmet Haşimi Baltacı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte AKP Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşimi Baltacı'nın biyografisi...

Haşim Baltacı kimdir?

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı'nın 2019 yerel seçimlerinde yine AK Parti İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki Ahmet Haşim Baltacı kimdir? İşte Haşim Baltacı biyografisi...

Emre Torun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Yunus Emre Torun kimdir? Emre Torun hangi üniversiteden mezun oldu?

Ali Hakkan kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı olan Ali Hakkan kimdir? Ali Hakkan ne zaman Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı oldu? Ali Hakkan, Mimarlar Odası bünyesinde hangi görevlerde bulundu?

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Kazım Türker kimdir?

2008 yılının Ankara vergi rekortmeni olmasıyla ün yapan patron Kazım Türker kimdir? Kazım Türker hangi işlere imza attı? İşte Türkerler Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in biyografisi...

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Selda Baltacı kimdir Haberi

Selda Baltacı kimdir

Selda Baltacı kimdir?

Selda Baltacı, 1967’de Kırşehir’de doğdu. 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Nihat Gök, Utarit İzgi ve Nevzat Sayın ofislerinde çalıştı.  


1997 yılında Mimarlık Atölyesi’ni kurdu. 1997-2001 yılları arasında Cem Yücel ve Atilla Yücel’le birlikte çalıştı.


2001 yılından bu yana Kuzguncuk’taki ofisinde ağırlıklı olarak tarihi eser restorasyon projeleri, konut tasarımı, ahşap konstrüksiyon uygulamalar ve geleneksel ahşap evlerin yerinde onarımını gerçekleştirdi.


Selda Baltacı Mimarlık Atölyesi

Selda Baltacı tarafından 1997'de İstanbul Kuzguncuk'ta kurulan mimarlık ofisidir.


Mimarlık atölyesi ekibi tarafından, 1997 yılından beri, pek çok restorasyon proje ve uygulamaları, pek çok konut yenilemeleri ile konut proje ve uygulamaları, zaman zaman dükkan, restoran, kafe, otel iç mekan düzenleme proje ve uygulamaları, fabrika yapısı projeleri ve bir adet de fabrika yapısı imalatı gerçekleştirilmiştir. 


Mimarlık Atölyesi,...