22 / 07 / 2024

selda uluğ otelleri

selda uluğ otelleri

TURKIYE'nin en büyük 'yol çizgisi' taahhüt firmalarından ve 'yol gösterge cihazları' üreticilerinden Ulukar Grubu, otel zinciri kuruyor. Su Merdum markasıyla ilk otel Beylerbeyi'nde açıldı. Sırada, Balat ve Gayrettepe var.

Ulu Cami Hamamı kaderine terk edildi!

Mezopotamya'nın en eski şehirlerinden biri olan Mardin'de çok sayıda yapı kaderine terk edilmiş. Bu tarihi yapılardan biri de Ulu Camii Hamamı. Ulu Cami'ye vakıf olarak yaptırılan tarihi hamamın kapısına kilit vurulmuş.

Kenan Doğulu ile Beren Saat'in mekanı 4 Nisan'da açılıyor!

Beren Saat ve Kenan Doğulu, Ankara’da mekân açıyor. Bis, haftanın her günü saat 17.00’den itibaren hizmet verecek. Mekan 4 Nisan'da hizmet vermeye başlayacak.

Gaziantep Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi için halk toplantısı 21 Nisan'da!

Gaziantep İli Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde Ena Hayvancılık Tarım Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi projesi ile ilgili halkın tanıtım toplantısı 21 Nisan'da yapılacak.

Merzifon'daki tarihi Ulu Camii yenilenecek!

Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Arif Gürkan, Merzifon Eskicami Mahallesi’nde mülkiyeti “Yozgadın Köse Yusuflu Camii Vakfı” adına kayıtlı olan tarihi Ulu Camii ve caminin yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konya Meram, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen parseller, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kararlaştırıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu üretimi için halk toplantısı düzenlenecek!

Haşinoğlu Yumurta İmalat Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından Samsun'da Yumurta Tavukçuluğu ile ilgili proje için 31 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Ankara'da mekan açıyor!

Kenan Doğulu ve Beren Saat mimar Abdullah Burnaz ve işadamı Mehmet Mutlu ile Bidon Gıda adında bir şirket kurmuş ve Beren'in memleketi Ankara'da Bis adlı bir performans bar açmak için kolları sıvamıştı.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Kadıköy sahiline Ulu Cami mi inşa edilecek?

İstanbul’un siluetinin en önemli noktalarından biri olan Kadıköy sahiline altında kütüphanesi olan ‘Ulu Cami’ yapılması için düğmeye basıldı...

Kadıköy'e Ulu Cami geliyor!

Kadıköy Haydarpaşa Garı 'nın da yer aldığı dolgu alanı olan tescil dışı araziye yapılacak caminin adı " Ulu Cami " olarak belirtildi.

Kadıköy sahiline 'Ulu Cami' inşa edilecek!

İstanbul'un siluetinin en önemli noktalarından biri olan Kadıköy sahiline “Ulu Cami” adında yeni bir cami inşaatı için düğmeye basıldı.Bakanlık da görüş almak üzere projeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ve Kadıköy Belediyesi'ne gönderdi.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Rasim Atilla Uluğ vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat A.Ş İdari İşler Müdürü Hakkı Uluğ 'un babası Rasim Atilla Uluğ vefat etti. Yapı Merkezi A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı....

selda uluğ otelleri Haberi

selda uluğ otelleri

ERZURUMLU Lütfü Uluğ'un Perşembe Pazarı'nda başlayan ticareti, oğlu Özcan Uluğ'un liderliğinde karayollarında çizgi, yön ve işaret levhaları uygulaması ve bu iş için gerekli tüm cihazların üretimini yapan Ulukar Grup'a dönüştü. Yurt içinde ve dışında hem taahhüt firması hem de sanayici olarak faaliyet gösteren Ulukar Grubu'nun yönetim kurulu başkanı Özcan Uluğ, kızı Selda Uluğ'u otel ve inşaat işine yönlendirdi. 

İlk otel yatırımım Beylerbeyi'ne yapan Selda Uluğ, Gayrettepe ve Balat'ta da iki yü içinde iki otel açacak. Özcan Uluğ şöyle konuşuyor: 


PERŞEMBE PAZARI TÜCCARI 

Babamız Lütfü Bey, Erzurum'da inşaat malzemeleri satan bir tüccardı. Sonra İstanbul'a gelerek Perşembe Pazarı'nda hırdavat dükkanı açtı. El aletleri ithal ederek Türkiye genelinde satmaya başladı. Ben, ağabeyim Hayati ve kardeşim Erkmen ie birlikte ikinci kuşak olarak yola devam ettik. 


1976'da Ulukar...