19 / 05 / 2024

Selda Uluğ

Selda Uluğ

Otyum İnşaat'ın sahibi Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak.

İzmir Karabağlar'daki Yeşilyurt Ulu Camii ibadete yeniden açıldı!

Yeşilyurt Ulu Camii, 2 yıl 7 ay süren çalışmalar sonunda yeniden inşaatı yapılarak daha modern bir biçimde ibadete açıldı. Açılışta konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu camilerin huzur yerleri olduğuna dikkat çekldi.

Sivas Divriği Ulu Cami restore ediliyor!

UNESCO 'Dünya Kültür Mirası' listesinde yer alan ve Anadolu'nun 'El-Hamrası' olarak nitelendirilen tarihi Divriği Ulu Cami ve Darü'ş-şifası restorasyon süreci başladı.

Ebru Ulu kimdir?

Haziran 2014’ten beri PIN Mimarlık’ta çalışan Mimar Ebru Ulu kimdir? Ebru Ulu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ebru Ulu..

Edirne Ulu Camii yenilendi!

Edirne’de Vakıf Haftası kapsamında Osmanlı döneminde padişahların kılıç kuşanma merasimlerinin yapıldığı, kentin eski camii olan ve yapımı 1414’te tamamlanan Ulu (Eski) Camii çiçeklerle bezenerek adeta rengarenk oldu.

Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda restorasyon başladı!

UNESCO'nun "Dünya Kültür Mirası Listesi"nde yer alan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.Kaya, restorasyon çalışmalarının kılınan cuma namazının ardından başladığını söyledi.

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatlar!

Ulu İnşaat Panorama Evleri fiyatları 2+1'lerde 380 bin TL'den başlayarak değişiyor. Antalya Kepez'de yükselen Panorama Evleri projesinin ilk etabı 2017 sonunda teslim ediliyor...

Sur'daki Ulu Cami'de restorasyon başladı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki İslam dünyasının 5. Harem-i Şerif'i olan tarihi Ulu Cami'de, terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu ara verilen restorasyon çalışmalarına tekrar başlandı

Diyarbakır Ulu Camii'de restorasyon başladı!

Diyarbakır'daki tarihi Ulu Cami'de, terör nedeniyle 4 ay önce ara verilen restorasyon çalışmalarına tekrar başlandı. Vakıflar Bölge Müdürü Evsen, tamamlanan bölümlerin yakında hizmete acıtacağını söyledi.

Hıncal Uluç'tan Dursun Özbek'e 7 soru!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde "Dursun Özbek'in "açıklanmayan" açıklaması" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Uluç yazısında Dursun Özbek'e 7 soru yöneltti.

Şanlıurfa Halfeti Ulu Camii özel tekniklerle restore edilecek!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Birecik Baraj Gölü nedeniyle bir kısmı su altında kalan tarihi Ulu Cami, özel tekniklerle yapılacak restorasyonla tabanından yükseltilerek ibadete ve turizme açılacak.

Balıkesir Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar tarafından ilgi gördü!

Mipim’de sergilediği projelerle Balıkesir’i yabancılara tanıtan Başkan Uğur, “Fuarda en çok Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcının ilgisini çektik” dedi. Büyük projeleri fonlar yakın takipte..

Selda Baltacı kimdir?

1997'de İstanbul Kuzguncuk'ta kurduğu mimarlık atölyesinde çalışmalarında devam eden Mimar Selda Baltacı kimdir? Selda Baltacı, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selda Baltacı..

Hatay Arsuz Uluçınar Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Culha, Karayolları 5. Bölge Genel Müdürlüğü ile ENERJİSA yetkilileri ve Arsuz Uluçınar Köprüsü’nü yeniden inşa edecek olan yüklenici firma temsilcileri ile birlikte koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Selda Uluğ Haberi

Selda Uluğ

Genç kadın girişimci Selda Uluğ'un projesi Su Merdum Boutique Hotel. İstanbul'un Anadolu Yakası' nda hizmete girdi. Beylerbeyi'nde yer alan ve 13 odası bulunan otel için yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Otelde konaklama fiyatları 300 ile 1.000 euro arasında değişiyor. Sakine Hanım Köşkü'nün restore edilmesiyle hayata geçirilen proje Osmanlı esintileri taşıyor. Otyum İnşaat'ın da sahibi olan Selda Uluğ, otelin 2.5 yıllık bir yatırım sürecinden sonra hizmete girdiğini belirtti. 


Rezidans yatırımı planlanıyor 

Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak. Kavacık'ta içinde alışveriş merkezi de olan bir otel planlıyoruz. Gayrettepe'de 150-200 odalı residans tarzı bir proje hedefimiz var. Balat'taki butik bir proje olarak. Yani otelcilikte zincir olmayı hedefliyoruz"...