18 / 05 / 2024

Selective Dolphin daire fiyatları

Selective Dolphin daire fiyatları

Telefonda ön taleplerin toplandığı Selective Dolphin projesi, Kartal'da deniz manzaralı alanda hayata geçiriliyor. Çalışmaların devam ettiği Selective Dolphin Kartal projesinde satışların ne zaman başlayacağı belirlenmedi.

Selective Blue'da avantajlı ön talep dönemi sürüyor!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Ön talep süreci ve avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1 ile 4+1 arasında farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Selective Blue'da adalar manzaralı daireler için ön talep toplanıyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor.

Selective Blue: Denize ve adalara komşu bir hayat!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Selective Blue projesi ön talep topluyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip Selective Blue’da zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje lüks, manzara ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Kartal Selective Blue'da ön talep avantajı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Blue'da ön talep dönemi başladı!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Selective Blue'da hayata denizden başlayın!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından yükseliyor.

Selective Blue’da ön talep avantajları sürüyor!

Deniz ve adalar manzarasına sahip olan Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Kartal sahilinde inşa edilen Selective Blue projesinde ön talep dönemi başladı.

Kartal sahilde Selective Blue'da ön talep dönemi sürüyor!

Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Selective Blue Projesi 7 bin 790 metrekare alana sahip. Ön talebi toplanan projede 4 farklı daire tipi mevcut.

Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. %79’luk kısmı açık ve yeşil alana ayrılan proje kalite, lüks, manzara, konfor ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Kartal sahilde Selective Blue ile ön talep fırsatı başladı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Port'ta 2 bin 850 lira peşinatla!

13 bin 141 metrekare alan üzerinde yer alan Selective Port’ta toplam 320 daire bulunuyor. %72’lik açık alana sahip proje, kaliteden lükse, doğadan konfora, eğlenceden spora kadar her şeyi bir arada sunuyor.

Selective Port'ta 3+1 daireler 469 bin 340 liraya!

Selective Port’ta kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle daire sahibi olunuyor. Projede piyasa koşullarının altında vade oranları sağlanıyor.

Selective Dolphin daire fiyatları Haberi

Selective Dolphin daire fiyatları

Alper İnşaat'ın Anadolu Yakası'nda Kartal'da inşa edeceği Selective Dolphin projesinde hazırlık aşaması devam ediyor. Telefonda ön taleplerin toplandığı Selective Dolphin Kartal projesinin satışlarıyla ilgili henüz net bir tarih belirlenmedi. 


Selective Dolphin Kartal projesi, Koçtaş'a 250 metre mesafede deniz manzaralı olarak tasarlanıyor. Selective Dolphin Kartal'ın pazarlaması Areas Proje Pazarlama tarafından yapılıyor.


Selective Dolphin iletişim

0 (216) 420 86 86

http://www.alperinsaat.com.tr/

Kübra...