12 / 05 / 2024

selective samandıra konutlarında

selective samandıra konutlarında

İstanbul Samandıra'da hayata geçirilen Selective Samandıra projesinde kampanyalı fiyatlar 200 bin 700 TL ile 328 bin 500 TL arasında değişiyor. Son 10 dairenin satışına devam ediliyor...

Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

İBB Adayı Murat Kurum Pendik'teki Trafik sorununu ele alarak, Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyulan raylı sistem hattı ile ilgili tarih verdi. 

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

Samandıra Konakları'nda 395 bin TL'ye!

Samandıra Konakları, Yapıtaş Arsa Konut İnşaat Turizm San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçiriliyor. 72 daireden meydana gelen projede inşaatın yüzde 70'i tamamlandı.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Vakıf GYO Samandıra arsası 2017 değerleme raporu!

Vakıf GYO, Samandıra'daki arsaya ait 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO'dan Samandıra ve Maltepe'ye yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'da iki yeni proje yapacak. Maltepe ve Samandıra'da inşa edilecek iki yeni projenin de arsası 2016 yılında alındı.

Samandıra ve yakın çevresi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Samandıra ve Yakın Çevresine ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği askıya çıkarıldı...

Samandıra Nef Sancaktepe Evleri!

Ön talep toplanan Samandıra Nef Sancaktepe Evleri Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Samandıra Nef Sancaktepe Evleri 2019 yılında teslim edilecek.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı 72 milyon TL'ye aldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

TOKİ Kandıra Konutları'nda başvurular 14 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut Dairesi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra'da yaptığı 272 konutluk Emekli Konut Projesi için başvuruları almaya başlıyor. Konutlar için başvurular 14-31 Mart tarihleri arasında alacak.

Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları!

Toplam 1.037 adet daire ve ticari birimlerden oluşan proje 13 katlı 17 blok halinde yükseliyor. Samandıra Bizimtepe Aydos satış fiyatları kapsamında 2+1'ler 438 bin 500 TL'den başlıyor.

Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu!

Bizimtepe Aydos Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Halk GYO ve Vakıf GYO imzasıyla yükseliyor. İşte Bizimtepe Aydos Samandıra fiyat tablosu...

selective samandıra konutlarında Haberi

selective samandıra konutlarında


Alper İnşaat imzası ile inşa edilen Selective Samandıra Konutları'nda daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 6 katlı 3 bloktan meydana gelen projede toplam 72 daire bulunuyor.


10 bin 830 metrekare üzerinde konumlanan Samandıra Selective Evleri'ne yer alan dairelerin alanları 93.60 metrekare 1+1, 131.70 metrekare 2+1, 163.68 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.




Samandıra Selective Konutları'nda ödemeler 12 ila 60 aya kadar 0.91 faiz oranıyla, 72 ila 84 aya kadar 0,95 faiz oranıyla, 96 ila 120 aya kadar 0,96 faiz oranıyla taksitlendirilme imkanı sağlanıyor.




Son 10 dairenin kampanyalı fiyatlarla satışına devam edilen İstanbul Selective Samandıra projesinde;1+1 daireler 223 bin TL...