27 / 04 / 2024

Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

İBB Adayı Murat Kurum Pendik'teki Trafik sorununu ele alarak, Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyulan raylı sistem hattı ile ilgili tarih verdi. 



İBB adayı Murat Kurum, raylı sistem vaadinde de bulundu. Kurum Sultanbeyli-Kurtköy-Pendik-Sabiha Gökçen ve Tuzla hattını, diğer taraftan da Sabiha Gökçen-Kurtköy metro hatlarına süratle başlayacaklarını açıklayarak,yine aynı şekilde Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyuylan raylı sistem hattı çalışmalarına 1 Nisan itibariyle başlayacaklarını açıkladı.

 Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

TUZLA SAMANDRA METRO HATTI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Takvim Gazetesi'nde yer aşan habere göre; Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ile Pendik'te sivil toplum kuruluşları buluşmasına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Pendik'te İstanbul'un trafik sorununa ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Pendik'te TEM ve E-5 yan yol düzenlemelerini, Pendik meydan katlı kavşağını süratle yapacağız, trafik çilesine karşı ilk hamleyi Pendik'te böyle atmış olacağız." dedi. Raylı sistem vaadinde de bulunan Kurum, "Bir taraftan Sultanbeyli-Kurtköy-Pendik-Sabiha Gökçen ve orada Tuzla hattını, diğer taraftan da Sabiha Gökçen-Kurtköy metro hatlarına süratle başlayacağız.

 Yine orada Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyduğumuz raylı sistem hattı da inşallah 1 Nisan itibariyle başlayacağımız öncelikli işlerimiz arasında." ifadelerini kullandı.

 Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

PENDİK MEYDAN KAVŞAĞI DA YAPILACAK

İlçeye dair projelerini anlatan Kurum, "Pendik'te TEM ve E-5 yan yol düzenlemelerini, Pendik meydan katlı kavşağını süratle yapacağız, trafik çilesine karşı ilk hamleyi Pendik'te böyle atmış olacağız.

Bir taraftan Sultanbeyli-Kurtköy-Pendik-Sabiha Gökçen ve orada Tuzla hattını, diğer taraftan da Sabiha Gökçen-Kurtköy metro hatlarına süratle başlayacağız.

Yine orada Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyduğumuz raylı sistem hattı da inşallah 1 Nisan itibariyle başlayacağımız öncelikli işlerimiz arasında." diyerek yapacağı çalışmaları anlattı.

Kurum, Güzelyalı Mahallesi'nde, D-100 kara yolundaki meydan düzenlemesini yapacaklarını, Aydos Ormanı'nda bir yeşil alanı vatandaşlara hediye edeceklerini, Çınardere Mahallesi'nde bir yaşam merkezi kuracaklarını, Göçbeyli köyünde sera faaliyetlerini ve enerji giderlerini sonuna kadar destekleyeceklerini de belirtti.

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

İstanbul'un kanayan yarasıydı! 65 kilometrelik yeni metro hattı Mart'ta açılıyor!

Geri Dön