11 / 05 / 2024

Selekta Yaşam konumu

Selekta Yaşam konumu

Selekta Yaşam nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 2 blokta toplam 118 adet daireden meydana gelen proje Güney İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 

Kartal Nanda Tower'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezlerine birkaç dakikalık konumu ve adalar manzarasıyla Nanda Tower'da yaşam başladı. 

Selekta Yaşam konut fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası'nın Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Selekta Yaşam'da daire satışları devam ediyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Selekta Yaşam konut fiyatları...

Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Güney İnşaat tarafından inşa edilen Selekta Yaşam Halkalı projesi 118 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Halkalı Selekta Yaşam fiyatları!

Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları!

Toplamda 118 adet daireden meydana gelen Selekta Yaşam Halkalı projesinde uygun fiyat avantajı ile daire satışları sürüyor. İşte, Selekta Yaşam Halkalı daire fiyatları... 

Selekta Yaşam nerede?

Selekta Yaşam nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 2 blokta toplam 118 adet daireden meydana gelen proje Güney İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 

Selekta Yaşam Halkalı fiyat!

Güney İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen Selekta Yaşam projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. 

Selekta Yaşam fiyat listesi!

Selekta Yaşam, Güney İnşaat tarafından Halkalı'da hayata geçiriliyor. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Halkalı Selekta Yaşam'da 485 bin TL'ye! Yeni proje!

Halkalı Selekta Yaşam projesinde fiyatlar 485 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 5 peşinat veya 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde erken teslim avantajı!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı..

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 15 bin TL peşinatla!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı…

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 20 kar fırsatı için son gün 31 Mayıs!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü yeni kampanyasında yüzde 20 kar fırsatı ve 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla daire sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor.

Selekta Yaşam konumu Haberi

Selekta Yaşam konumu

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükselen Selekta Yaşam projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor. Projede 2+1'lerin satışları tamamlandı. 
 
Selekta Yaşam projesi Halkalı meydana 100 metre mesafede inşa ediliyor. Projenin sosyal alanları arasında sauna, çocuk oyun alanları, fitness salonu, hamam ve otopark  yer alıyor.

Selekta Yaşam projesinde teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 


 
Selekta Yaşam fiyatları:
1+1'ler 485 bin TL'den 
3+1'ler 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Projede ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinde  60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

 


Selekta Yaşam nerede?

Selekta Yaşam projesi konum olarak; E5 sahil yolu ve TEM  gibi bütün ana arterlere yakında bulunuyor.

-Merkezi lokasyon ve ana ulaşım arterlerinin kesişim noktasında.
-Atatürk...