28 / 04 / 2024

Selen Soyder ve Oren Fransez bebekten evi mi aldı

Selen Soyder ve Oren Fransez bebekten evi mi aldı

Selen Soyder ve Oren Fransez, yaz aylarında başlayan aşklarını nikah masasına taşımaya karar verdi. İkili, ilk iş olarak Bebek'te birlikte yaşayacakları büyük bir ev tuttu.

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenfour Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Efsun Gürsoy Önalp ve Selen Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hss Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Selen Merve Karaağaç tarafından kuruldu. 

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintek Yurt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Yener Selen tarafından kuruldu.

Selen Beytekin: Konserden çıkıp, şantiyeye giderdim!

İnşaat mühendisi, mimar ve caz sanatçısı Selen Beytekin, Dünya Caz Günü'nda kendi hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu....

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'nin bayram keyfi!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin-Nedim Keçeli kardeşler, eşleri Selen ve Gamze ile birlikte bayramı Bodrum’da değerlendiriyorlar. 

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

1453 İstanbul İnşaat Turizm Nakliyat Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

1453 İstanbul İnşaat Turizm Nakliyat Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bugün Selen Kuruşkanat tarafından kuruldu.

Atalan Mimarlık Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalan Mimarlık Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Selen Atalan tarafından kuruldu.

BESG Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BESG Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Büşra Ertem ve Zinet Selen Güney ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Selen Soyder Bebek'te ev arıyor!

Tolgahan Sayışman’dan ayrıldıktan sonra Başak Dizer’in eski eşi Oren Fransez’le aşk yaşayan Selen Soyder, önceki gün Bebek’teydi. Sevgilisi Fransez’le emlakçıları gezen güzel oyuncu, evlilik için gün saydıklarını söyleyip ekledi.

Selen Soyder ve Oren Fransez Bebek'e taşındı!

Selen Soyder ve Oren Fransez, yaz aylarında başlayan aşklarını nikah masasına taşımaya karar verdi. İkili, ilk iş olarak Bebek'te birlikte yaşayacakları büyük bir ev tuttu.

Selen Soyder Bebek'te kiralık ev arıyor!

Selen Soyder ve sevgilisi Oren Fransez kiralık ev arıyorlar Selen Soyder ile Oren Fransez, önceki gün emlakçı eşliğinde Bebek’teki kiralık daireleri dolaştı.

Selen Soyder ve Oren Fransez bebekten evi mi aldı Haberi

Selen Soyder ve Oren Fransez bebekten evi mi aldı

YAKIŞIKLI oyuncu Tolgahan Sayışman ile uzun süren ilişkisinin ardından kalbini reklamcı Oren Fransez'e kaptıran Selen Soyder'in mutluluğuna diyecek yok. Yaz başından beri aşk yaşayan Selen Soyder ve Oren Fransez'in evlilik hazırlıklarına başladıkları öğrenildi. İkili, önceki gün evlerini taşıdı. 


Bebek'te yaşadıkları evlerini küçük geldiği için 500 metre ilerideki daha büyük bir eve taşıyan Soyder ve sevgilisinin yaz aylarında evleneceği öğrenildi. İkili, eşyalar taşındıktan sonra Alaçatı Muhallebecisi'ne giderek tatlı keyfi yaptı. Oren Fransez, daha önce de Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer'le evlilik yapmıştı.


GEZGİNCİ AŞIKLAR

Selen Soyder ve Oren Fransez'in Çeşme'de başlayan aşkları evlilik masasına doğru ilerliyor. Gezmeyi çok seven ikili, sık sık Avrupa ülkelerine tatile gidiyor.Selen Soyder ve Oren Fransez, eşyalar taşınırken, nakliyecilerin yanından bir an olsun...