26 / 06 / 2024

Selen Görgüzel'den ev sahibi için Adalet Bakanlığı'na çağrı: Elektriğimi kesti, evime polis yolladı! Şikayetçiyim!

Selen Görgüzel'den ev sahibi için Adalet Bakanlığı'na çağrı: Elektriğimi kesti, evime polis yolladı! Şikayetçiyim!

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan şarkıcı Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından bakanlıkları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda ev sahibinden şikayetçi olduğunu belirtti. İşte detaylar... 



Oyuncu Hamdi Alkan'ın eski eşi olan şarkıcı Selen Görgüzel, son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonlarla ve sahne tarzlarıyla sık sık gündem oluyordu. Bunun yanı sıra Görgüzel, bir süredir de ev sahibi ile yaşadığı sorunla da konuşuluyor. 

Selen Görgüzel,  'Annemiz oturacak' diyerek konut sahibinin açtığı davayı kaybetti. Görgüzel, savunmasında konut sahiplerinin kötü niyetli olduğunu öne sürerek davanın reddini talep etti. 

Selen Görgüzel den ev sahibi için Adalet Bakanlığı na çağrı: Elektriğimi kesti, evime polis yolladı! Şikayetçiyim!

Selen Görgüzel ve konut sahibi arasındaki mahkemede ilk celsede karar çıktı. Görgüzel’in havuzlu lüks sitede aylık 20 bin TL kira ile oturduğu Ortaköy’deki evi tahliye etmesine karar verildi. 

Selen Görgüzel ile konut sahibi arasındaki gerilim devam ediyor. Görgüzel, https://www.instagram.com/selengorguzelofficial/ sosyal medya hesabından konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. 

Görgüzel, söz konusu açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Adalet Bakanlığını, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını ve Emniyet Müdürlüğünü etiketledi. Görgüzel'in açıklaması şu şekilde:

Selen Görgüzel den ev sahibi için Adalet Bakanlığı na çağrı: Elektriğimi kesti, evime polis yolladı! Şikayetçiyim! 

"Bu saatte üst katta oturan ev sahibim gürültü yaptığımı iddia ederek uyurken evime polis gönderdi...

Haber vermeden elektriğimi, doğalgazımı kestirip, arabamın yerisine arabasını koyup, hakkımda saçma sapan haberler yaptırdıkları, mesajlar ve telefonlarla verdikleri rahatsızlık yetmezmiş gibi! 

Adalet Bakanlığı'na sesleniyorum
Kızımla yaşadığım, kirasını günü gününe ödedeiğim evde yüzde 25 kira artışı kabul etmedikleri için evden caydırıcı hamlelerle kaçırmaya çalışan ev sahiplerimden şikayetçiyim!

Bu eve taşınalı sadece 2 sene oldu! Taşındıktan 4 ay sonra çık demeye başlayan ev sahiplerimiz hakkında acilen gereğinin yapılmasını önemle rica ediyorum."

NELER OLMUŞTU?

Ev sahibi  S. Y, konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında Görgüzel'in 100 bin TL rayiç bedeli olan Ortaköy'deki lüks evde 20 bin TL'ye oturduğuna ve onayı olmadan değişiklikler yaptığına, evine zarar verdiğine dikkat çekmişti. 

S.Y. daireyi boşaltmak için telefonda kendisinden ve annesinden para talep eden Selen Görgüzel'in karşılık bulamayınca, telefonlarını engellediğini, yargılama sürecinin uzamasından dolayı  yüzde 25 ile uygun fiyata oturmak için istinafa başvurduğunu ve kendisini mağdur ettiğini hem de kötülediğini belirtmişti. 

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Günlük kiralık ev başvurularında komşu krizi: Komşularından izin alamayan başvuramıyor!

Kira sözleşmesinde bu detaya dikkat! Kira geliriniz bir anda düşebilir!


Geri Dön