09 / 05 / 2024

selendi yol yenileme

selendi yol yenileme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi’de Çamköy Mahallesini Çinan mahallesine bağlayan 8 kilometrelik yolda bakım onarım ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Manisa Selendi'ye yeni yol!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’de Cirit sahası yolunda düzeltme, temel ve bakım onarım çalışması gerçekleştirecek. Mevcut yolun çok kötü durumda olduğunu belirten Selendili vatandaşlar yapılacak çalışma ile ulaşımın kolaylaşacağını belirtti.

Manisa Selendi'nin yolları onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Kazıklı Mahallesi Tüller ve Havanoğlu bağlılarında yol bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalardan memnun kalan mahalle halkı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Kocaeli Gebze'ye duble yol yapıldı!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

selendi yol yenileme Haberi

selendi yol yenileme


Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi’de Çamköy Mahallesini Çinan mahallesine bağlayan 8 kilometrelik yolda bakım onarım ve genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, yetkililerden bilgiler aldı. Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç da incelemelerde Fevzi Demir’e eşlik etti.  Çalışmalar hakkında bilgi veren Fevzi Demir, “Selendi’nin Çamköy Mahallesi ile Çinan Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda bakım onarım ve genişletme çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu yolda aynı zamanda Dedeş, Tepe ve Kepez yerleşkeleri de yer alıyor. 8 kilometrelik yolda menfezlere bakılıyor ve altyapısı ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Kötü durumda ve mahallelerin ulaşımı açısından büyük zorluk yaşanan bu yoldaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor” diye konuştu. Çalışmalardan memnun kalan mahalle...