23 / 07 / 2024

Selenium Retro görselleri

Selenium Retro görselleri

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’deki ikinci projesi Selenium Retro için ön talep toplamaya başlıyor. Selenium Retro projesi konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşuyor.

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9’da büyük satış başarısı!

Aşçıoğlu Grubu tarafından 125 milyon dolar yatırımla Ataköy’de geliştirilen Selenium Retro 9 projesinde yüzde 40 satış gerçekleştirildi. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan proje lanse edildiği günden itibaren yoğun talep görüyor.

Selenium Retro 9 Rezidans fiyatlar!

Selenium Retro 9 Rezidans fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Selenium Retro 9 Ataköy'de 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Selenium Retro'da ofis satışları tamamlandı!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro'da ofis blokunun satışının tamamlandığını duyurdu. Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite yer alacak.

Selenium Retro yatırımcılarına nostalji yaşatıyor!

Selenium Retro, geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Selenium Retro’dan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağışla her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Selenium Retro’da satılan her daire eğitime katkı sağlayacak!

Aşçıoğlu İnşaat Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı. İşbirliği kapsamında Selenium Retro’dan alınan her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak.

Selenium Retro'da konutlar da büyük ilgi görüyor!

Aşçıoğlu, Ataköy’de inşa ettiği ikinci projesi Selenium Retro’da, geçmişin izlerini taşıyan cumbalarla açık balkonları, günümüzün modern tarzıyla sentezleyerek yatırımcılarına nostalji yaşatacak ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Ataköy' de yükseliyor. Aşçıoğlu Selenium Retro fiyat listesi kapsamında daireler 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları!

Aşçıoğlu Selenium Retro ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede konut fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro ev fiyatları!

Selenium Retro ev fiyatları 606 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Rezidans ve home ofis olarak 2 bloktan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa ediliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro daire fiyatları!

Aşçıoğlu Selenium Retro daire fiyatları konutların alan ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de yükselen projenin ödeme planı kapsamında 18 ay vade imkanı sunuluyor.

Selenium Retro Ataköy'de 2+1'ler 883 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Ataköy'de yükselen Selenium Retro projesi Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Fiyatların 606 bin TL'den başladığı projede 2+1 daireler 883 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selenium Retro görselleri Haberi

Selenium Retro görselleri

İstanbul’un yaşam merkezlerinde gayrimenkul projelerini hayata geçiren Aşçıoğlu, Ataköy’de inşa edeceği LEED Sertifikalı Selenium Retro projesi için ön talep toplamaya başladı.


Geçmişin izlerini taşıyan cumbalar ve açık balkonları, modern rezidans anlayışı ile birleştirerek konforlu bir hayatın kapılarını açacak olan Selenium Retro, toplam 47.500 metrekare inşaat alanına sahip konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşacak. 



Selenium Retro, sahip olduğu 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı ve 1000 metrekarelik açık havuz ve güneşlenme terası ile sağlıklı bir yaşam imkanı sunarken rezidans anlayışının getirdiği kapsamlı lobi hizmetleri ile de hayatı kolaylaştırıyor. Projede günümüzde kullanımı artan elektrikli araçlar için şarj istasyonları da bulunacak. Selenium Retro’daki tüm bağımsız birimler, taze hava sistemi ile 24 saat ferah bir yaşam ortamı sağlayacak.



Şirketler, Retrofis’le büyüyecek

Konut...