28 / 07 / 2024

Selenium Retroda konut satışları başladı

Selenium Retroda konut satışları başladı

Toplam 100 milyon dolarlık yatırımla konut, ofis ve ticari alanlar olmak üzere toplam 396 ünitenin yer alacağı Selenium Retro’nunn temeli atıldı.

Selenium Park Zeytinburnu evlerinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'da inşa edilen Selenium Park Zeytinburnu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 5 adet konut yüzde 25 indirimle satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

Selenium Panorama'da 6.5 milyon TL'ye satılık konut!

Selenium Panorama'da bulunan konut İstanbul 3. İflas Dairesi tarafından satışa sunuldu. Peki Selenium Panorama'da satışa çıkarılan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro 9’da büyük satış başarısı!

Aşçıoğlu Grubu tarafından 125 milyon dolar yatırımla Ataköy’de geliştirilen Selenium Retro 9 projesinde yüzde 40 satış gerçekleştirildi. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan proje lanse edildiği günden itibaren yoğun talep görüyor.

Selenium Retro 9'un yüzde 25'i satıldı!

Selenium Retro 9 projesinin yüzde 25'i satıldı. Selenium Retro 9 projesinde 2 blokta 225 konut bulunuyor.

Selenium Retro 9 satışa çıktı! 596 bin TL'ye!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’u satışa sundu. Selenium Retro 9, iki blok halinde, 60 metrekareden 124 metrekareye kadar değişen alanlarda 1+1 ve 2+1 formatta 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan oluşacak.

Selenium Retro Dokuz fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Selenium Retro Dokuz projesi 18 katlı iki blok olarak dizayn ediliyor. Haziran 2019'da konut teslimlerin gerçekleşeceği Selenium Retro 9 225 konut ve 108 ofisten meydana geliyor. İşte Selenium Retro Dokuz fiyatları...

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Selenium Retro 9 kimin?

Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Ataköy Selenium Retro 9 projesi konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro 9 kimin?

Selenium Retroda konut satışları başladı Haberi

Selenium Retroda konut satışları başladı

Proje için geçtiğimiz aylarda başlatılan ön talep sürecinde ofisler bir bir sahiplerini bulurken, konut almayı düşünenler de satın almalara başladı.



Karma konseptli proje


Konut, ofis ve ticari alanların bulunduğu Selenium Retro, bloklarda 68 – 97 metrekare arasında alana sahip 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.. İki blok ve toplam 396 üniteden oluşan Selenium Retro’nun güneydeki Rezidans bloğunda 188, kuzeydeki ofis bloğunda 180 ünite olacak. Bu bloklardaki her bir birimde alışıla gelmişin dışındaki bir mimari anlayışla, geçmişte gelen esintiler doğrultusunda cumbalar ve açık balkonlar bulunacak.


Yatay ofisler de var


Proje kapsamında 28 adet yatay ofis ve mağaza yer alacak. Bu ofislere uygulanacak Retrofis konseptiyle yatırımcılar, ihtiyaçları kadar olanı seçebilecekler. Bu sayede yatırımcılara seçilecek alan doğrultusunda kira avantajı da sunulacak.


Projenin yatay bölümünde 1000 metrekarelik kapalı sosyal...