28 / 04 / 2024

Self İstanbul ön talep

Self İstanbul ön talep

Karden İnşaat’ın merakla beklenen Self İstanbul projesinde ön talep dönemi başladı. Firma, Self İstanbul ile aile öncelikli bir projeye imzasını atıyor.

Self İstanbul projesiyle 609 konut geliyor! Son etap teslimleri baharda! 

Self İstanbul'un son etabında teslimler 2024'ün bahar aylarında yapılacak. Peki projede hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kamu bankalarının faiz indirimi konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Kamu bankalarının faiz indirimi hakkında değerlendirme yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kararın konut sektörünü olumlu bir şekilde etkileyeceğini dile getirdi. 

İstanbul depremi nüfusun yüzde 20'sini vuracak!

ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Türkiye’nin her 10 yılda bir 6 ve üzeri büyüklükte depremle karşı karşıya kaldığının altını çizerek, Marmara Denizi’nde beklenen depremin İstanbul nüfusunun yüzde 20’sini olumsuz yönde etkil

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Karden Self İstanbul Evleri fiyat!

Karden Self İstanbul Evleri fiyat listesi 229 bin TL'den başlıyor. Karden İnşaat imzası taşıyan projede konut ve dükkanlara yer veriliyor...

Self İstanbul güncel daire fiyatları 2017!

Karden İnşaat imzasıyla yükselen Self İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Self İstanbul güncel daire fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Self İstanbul'da metrekaresi 3 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Self İstanbul projesinde dairelerin fiyatları lansman dönemine özel metrekare bazında 3.200 TL’den başlangıç gösteriyor. 

Self İstanbul satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

Self İstanbul bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor.

Self İstanbul ön talep Haberi

Self İstanbul ön talep

Karden İnşaat, Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde inşasına başladığı Self İstanbul projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ön talep toplamaya başladı. Bölgede hayata geçirdiği referans projesi “Sembol İstanbul” ile dikkatleri çeken firma, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imza atacak.                      

                 

609 daire ve 60 dükkandan oluşan proje, İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Esenyurt ile Beylikdüzü’nün kesiştiği TEM bağlantı Otoyolu’nun bitişiğinde konumlanıyor.

Ön talep dönemine özel avantajların sunulduğu projede lansmanın ardından satışların metrekaresi 4 bin TL’den başlayacağı belirtildi.

203 MİLYON TL’LİK YATIRIMLA YÜKSELİYOR

Bölgenin en değerli noktasında, 132 bin metrekare alan üzerinde 203 milyon TL’lik yatırımla yükselen proje geniş...