10 / 05 / 2024

selim acar imdir

selim acar imdir

Gaziantepli iş adamı Selim Acar, 33 derslikli okul yaptırmak için Vali Erdal Ata ile protokol imzaladı. Selim Acar yaptıracağı okulun ekonomik durumu iyi olanlara örnek olmasını istedi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı!

Avrupa ve Anadolu yakasını üçüncü kez birbirine bağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde çalışmaların yüzde 70’i tamamlandı.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Şırnak Üniversitesi M.Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaatın yüzde 90 bitmiş durumda. Kalan işlerin bitimi için çalışmalar devam ediyor.

Mehmet Acar: Emlak piyasası istikrarını kaybetti!

Mehmet Acar, artan faiz oranları ve döviz kurlarının yükselmesi en çok emlak ve arsa satışlarını etkilediğini belirterek Konya'da üç yıldır canlı olan emlak piyasasının durgun olduğunu söyledi.

Derya Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Acar ve Önder Selim Acar ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde halatlar monte ediliyor!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsünde inşaat çalışmaları 24 saat devam ederken, eğik askı halatlarının 1 montajı ve ana kablo optimizasyon çalışmaları sürüyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında son durum!

İSTANBUL'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz sürüyor!

İstanbul'un iki yakasını birleştirecek üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar 24 saat esasına göre devam ediyor. Avrupa yakasında 4, Asya yakasında 3 tabliye köprüye yerleştirilmiş durumda..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

Erdal Acar Karşıyaka'ya sponsor mu oluyor?

Bir dönem Beşiktaş yönetiminde görev yapan ve futbolculara verdiği pahalı hediyelerle magazin basınında yer alan İstanbullu iş adamı Erdal Acar, Karşıyaka için devreye giriyor.

Selim Akın kimdir?

Akfen GYO Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Akın, ne zamandan beri Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Akın...

Selim Bora kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili Selim Bora kimdir? Selim Bora, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selim Bora, ne zamandan beri, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili olarak hizmet veriyor? İşte Selim Bora...

Selim Bora EIC Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği ( TMB ) Başkan Vekili Selim Bora Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği ( EIC ) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

selim acar imdir Haberi

selim acar imdir


Gaziantepli iş adamı Selim Acar, 33 derslikli okul yaptırmak için Vali Erdal Ata ile protokol imzaladı.


İş adamı Selim Acar, Mücahitler Mahallesi'nde yaptıracağı 33 derslikli okulun Gaziantep Valiliği'nde düzenlenen imza protokolü törenine katıldı. Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokole, Vali Erdal Ata, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, iş adamı Selim Acar katıldı.


Vali Erdal Ata, Gaziantep'in öğrenci sayısının birçok ilin nüfusundan daha fazla olduğuna dikkat çekerek, arsa sorunlarını çözdükleri takdirde daha birçok okulun yaptırılacağını ifade etti. 


Selim Acar ise yaptıracağı okulun ekonomik durumu iyi olanlara örnek olmasını...