03 / 05 / 2024

selim muça

selim muça

Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa Tiran'da yeni inşa edilecek cami, tüm Arnavutların camisi olacak şeklinde konuştu...

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Benzin ve motorine indirim geliyor mu? Açıklamayı duyan buz kesti! Opet, BP, PO 10 Ocak 2023 fiyat listesi! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği benzin ve motorine indirim geliyor mu? Açıklamayı duyan buz kesti! Opet, Total, BP, Petrol Ofisi ve Shell 10 Ocak 2023 fiyat listesi! Hemen bakın!

Ticaret Bakanı Muş açıkladı: Eylül ayı ihracatında rekor kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dış ticaret rakamlarını açıklayarak Eylül ayında ihracatta rekor kırıldığını söyledi.

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

Mehmet Muş açıkladı: Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor!

Büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu." dedi.

İstanbul depreminde süre kısalıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Neotektonik ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Haluk Selim, 17 Ağustos depreminin 22'nci yıldönümünde Türkiye'de deprem riskiyle karşı karşıya olan bölgelere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 

Muş'a 6 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Muş'ta hayata geçirdiği 6 bin kişilik stadyumun yapımı sürüyor.

TOKİ'den Muş'a 444 yeni konut!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

3. Havalimanı'nın yıllık kira bedeli belli oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yaptı. Muş açıklamasında, "KDV dahil yıllık kira bedeli 1 milyar 45 milyon euro. Devlet 25 yıl boyunca bunu alacak" dedi.

Girdap Seyahat Turizm Otel Gıda Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Girdap Seyahat Turizm Otel Gıda Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim     Karaça, Fırat Baydır Ve Mohd Fahmy Bın    Yunus ortaklığında kuruldu.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Muş'a 381 konut!

Muş İli Merkez İlçesi Kepenek Mahallesi 381 Adet Konut, Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

selim muça Haberi

selim muça


Arnavutluk'un başkenti Tiran'a yeni ve büyük bir cami inşa edilecek. 

     Arnavutluk Başbakanı Sali Berişa, ülkedeki Arnavutluk Müslüman Cemiyeti Başkanı Selim Muça ve Türk girişimlerce kurulan Sema Vakfı yetkililerini kabul etti. 

     Arnavutluk Başbakanlığı'nca görüşmenin ardından yapılan açıklamada, Muça'nın başkent Tiran'da yaptırılacak yeni camiyle ilgili Başbakan Berişa'yı bilgilendirdiği ifade edildi. Başbakan Berişa'nın Tiran'a yaptırılacak yeni camiden dolayı mutluluğunu dile getirdiği kaydedildi. 

     Tiran'a yapılacak bu büyük ve yeni caminin tüm Arnavutların camisi olacağını vurgulayan Berişa'nın, bu yeni ibadet yerinin İslam mimarisinin muhteşem eserlerinden bir olacağını vurguladığı belirtildi. 

     İnşa çalışmalarına Mart ayında başlaması planlanan yeni caminin, hükümetin yanı sıra Sema Vakfı tarafından finanse edileceği bildirildi. 

     Tiran'daki yeni caminin, Arnavut Müslüman Cemiyeti mülkü olan merkeze yakın Namazgah Meydanı'nda inşa...