30 / 04 / 2024

selim taşçı ankara konut sektörü

selim taşçı ankara konut sektörü

Salim Taşçı Ankara'nın emlak piyasasına dair önemli açıklamalar yaptı. Ankara'nın konut fazlası olmasına rağmen kiralık ev sıkıntısı olduğunu söyleyen Taşçı satılık evin fazla olduğunu belirtti.

Ankara'da kiralık daire bulmak zor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, "Gayrimenkul son 10 yılda büyük bir ivme kazandı. Artık dağ tepe ev doldu. Ankara'da satılık ev çok ancak kiralık yok. İnşallah bunun sonu hüsranla bitmez" diye konuştu.

Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları Aralık'ta! Hemen başvuru tarihlerine bakın! 

TÜRMOB, bu senenin üçüncü dönem yeminli mali müşavirlik sınavlarının 2-11 Aralık'ta Ankara'da, serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarının da 16-17 Aralık'ta gerçekleştirileceğini açıkladı. İşte başvuru tarihleri...

Ankara Hali'nde balık şenliği! 12 kg hamsi 120 TL'ye satışta! Ankara Balık Hali 19 Aralık 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 19 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hali'nde balık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 19 Aralık fiyat listesi...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

ABD’nin Batı Şeria kararına büyük tepki!

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo’nun Batı Şeria’daki Yahudi yerleşim birimlerini artık yasa dışı görmediklerini açıklaması, başta Ankara olmak üzere dünyada büyük tepkiye neden oldu.

Gün gün TOKİ'nin ucuz konut kuraları!

TOKİ tarafından 67 ilde 140 projeyle başlatılan sosyal konutlar için kura tarihleri belli oldu. Konutlar için kuralar ilk olarak 6 Mayıs’ta, Ankara Kuzeykent’teki 809 konut için noter huzurunda çekilmişti.

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İşletme ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sedat Özgür, Kenan Kızıltan, Selim Taşo ve Zeki Şafak Ozan ortaklığında kuruldu.

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 13 Aralık'da!

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi, 13 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek. Zirvede 500'ün üzerinde delege ve 80’in üzerinde lider konuşmacı yer alacak...

İncek Loft’ta Ankara'nın ilk sanat galerisi açıldı!

Ankara'da inşa edilen İncek Loft projesinde RC Art iş birliğiyle ilk sanat galerisi olan ‘İncek Loft Art Gallery by RC’ kapılarını açtı.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Türkiye'nin mega projeleri Mayıs'ta Ankara'da buluşacak!

Dünyadaki değişim ve gelişmelerin çok yakından takibi ve uygulamalardan edinilen deneyimler sonucunda dünyanın merakla beklediği, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek mega projeler bu kapsamda organize edilen II. Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’nda bir araya gelecek…

Ankara-Ankara projesinin tüketici davalarında yaşanan gelişmeler!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KAP'ta Ankara-Ankara projesinin tüketici davalarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklama yaptı.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Anadolu'dan İstanbul'u inşa etmeye geliyorlar!

Yoğun rekabet ve yükselen arsa fiyatlarına rağmen Anadolu firmaları İstanbul'a akın ediyor. Başta Ankara firmaları olmak üzere Anadolu'nun her yerinden İstanbul'da proje yapanların sayısı arttı

selim taşçı ankara konut sektörü Haberi

selim taşçı ankara konut sektörü

HABERVAKTiM'e konuşan emlak müşaviri Salim Taşçı Ankara'nın emlak piyasasına dair önemli açıklamalar yaptı. Ev alma komşu al felsefesinin artık bittiğine vurgu yapan Taşçı komşuluğun önemine değindi. Ankara'nın konut fazlası olmasına rağmen kiralık ev sıkıntısı olduğunu söyleyen Taşçı satılık evin fazla olduğunu belirtti. 


EV ALMA KOMŞU AL FELSEFESİ 

Bini Son zamanlarda ev tutanların komşularını sormadığını savunan Salim Taşçı, "Gördüğüm kadarıyla şimdi ev tutanların yüzde 95'i komşum kimdir diye sormuyor. 

Yanımda kim oturuyor karşımda kim oturuyor bu yok. Yüzde 5 oranında ev kiralarken komşusunu soran oluyor bu korkunç bir şey. Baştan kendisini soyutluyor nasıl olsa konuşmayacağım diyor. 

Onun için rezidanslara hırsız tın getiriyor evi soyuyor, diğer ev sahipleri komşusunun taşındığını düşünüyor. Komşular bir birini tanımıyor ki, ev alma komşu al felsefesi bitti. Buda büyük bir...