02 / 05 / 2024

Selim Uyar Roma turizm yatırımı

Selim Uyar Roma turizm yatırımı

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

 İzmir Valisi Köşger'den İzmirlilere hasar tespiti uyarısı!

İzmir Valisi  Yavuz Selim Köşger, kent sakinlerine yetkili ekipler dışında kimsenin konutlara girmesine izin vermemesine dair uyarıda bulundu. 

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ortağı Astaldi konkordato ilan etti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sahibi olduğu yüzde 33 hissenin satışını geciktiren Türkiye'deki finansal gelişmelerden dolayı şirketin geçici bir maddi dar boğaz yaşadığını belirten Astaldi, Roma'da konkordato ilan etti..

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Yavuz Selim Madenli'den konut alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konutta KDV indiriminin müteahhitler tarafından alıcılara yansıtılmaması konusunda uyardı.

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresi sit alanı ilan edilmeli!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün güzergahı ile ilgili olarak da bir uyarıda bulundu.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

Venedik San Clemente Palace otelini Kempinski işletecek!

İşadamı Selim Uyar, Venedik’te 150 milyon euro’ya satın aldığı oteli için işletmeci olarak Kempinski’yi seçti. Ada üzerindeki saray otel, Kempinski’yle lükste çıtasını da yükseltecek.

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

Permak'ın gözü Milano ve Roma'da!

Türk firmalarının İtalya'daki yatırımları hız kesmiyor. Venedik'in en prestijli adasını 150 milyon euroya alan Permak, 15 Haziran'da kapılarını açtı. Emir Uyar, "Hedefimizde Milano ve Roma var" dedi

Beykoz Belediyesi, Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddeleri'ni yeniliyor!

Beykoz Belediyesi, Çubuklu Mahallesi Yavuz Sultan Selim ve Anadolu Caddelerinde kaldırım yenileme çalışmaları yürütüyor. İlçede bu yıl 25 bin metrekare parke taşı döşenmesi planlanıyor. Kavacık’tan başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam ediyor.

Bartın'da kazı çalışmalarında Roma dönemine ait tapınak ortaya çıktı!

Bartın'ın Amasra ilçesinde Amasra ilçesinde 24 derslikli Amasra Çok Programlı Lisesinin temel kazısı sırasında Roma dönemine ait tapınak kalıntılarına rastlanıldı. Amasra Çok Programlı Lisesinin başka araziye inşa edilmesi kararlaştırıldı...

Selim Uyar Roma turizm yatırımı Haberi

Selim Uyar Roma turizm yatırımı

30-40 yıl öncesinde kuru temizlemenin yolunu ya zenginler tutardı ya da pahalı kıyafetleri önemli leke alanlar... Sayıları da bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azdı. Hem teknolojik gelişme hem de beyaz yakalıların sayısındaki artışla kuru temizleme artık neredeyse her köşe başında rastlanılan bir hale geldi.

Türkiye’de kuru temizleme alanında en önemli ve köklü firmalardan biri Permak. Bu bilgileri de paylaşan Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar.


“Geçmişte önemli bir para harcadığınız bir mont veya ceket için kuru temizlemeye gidilirdi” diyen Uyar, “Artık teknoloji geliştikçe daha da ekonomik bir hale geldi. Evde eşler çalışınca zaman daha verimli kullanılmak isteniyor. Fiyatı da artık çok ekonomik. Birkaç parça gömlek yıkamakla onu kuru temizlemeye vermek aynı bütçeye geliyor. Sudan, elektrikten, deterjandan, ütüden, kurutmadan, en önemlisi zamandan...