04 / 05 / 2024

Selimiye Muhtarı Şenol Deniz

Selimiye Muhtarı Şenol Deniz

Ünlülerin gözdesi Marmaris'in Selimiye Mahallesinde son bir yılda yapılan yaklaşık 140 yeni inşaatın büyük bir kısmının kaçak olduğu belirtildi. Deniz 'Selimiye'ye imar planı yapılsın' dedi.

Şenol Sunat’tan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat, TBMM Genel Kurulunda Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin değerlendirildiği toplantıda Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulundu...

Selimiye Camii depreme dayanıklı mı?

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Selimiye Camii'nin depremlere dayanıklı olduğu bilim heyeti raporuyla tescillendi...

Şenol Hakan Kutoğlu: Elazığ depreminden 3 bin kilometrekare alan etkilendi!

BEÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Elazığ depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kutoğlu, Elazığ depreminden sonra faydaki stresin Kahramanmaraş, Hatay, Adana ve Bingöl'e doğru kaydığını açıkladı...

Edirneli muhtar kaçak kumla bina yaptırdı!

Edirne'nin Saros Körfezi'nde 1'inci derece sit alanı olan İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olduğu öğrenilen alanın, Mecidiye köyü muhtarı Ali Balaban olduğu tespit edildi.

Etiler muhtarı Seçil Eşki Yılmaz Etiler'de ev tutamadı!

Etiler Mahalle Muhtarı Seçil Eşki Yılmaz ile amcası ihtiyar heyeti birinci azasının Etiler’de oturmadıklarını iddia ederek şikayette bulunuldu.

Kepez'de anahtar teslimi muhtar evi!

Antalya Kepez Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi inşa ediyor..

Selimiye Camii Çevre Projesi'ne onay!

Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Selimiye Camii'nin çevre düzenleme projesini onayladı.

Selimiye Camii çevre düzenleme projesi onaylandı!

Selimiye Camii çevresi düzenleme projesi, Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

Selimiye Camisi'nde restorasyon baharda başlayacak!

İlkbaharda restorasyonu başlayacak olan Selimiye Camisi'ndeki çalışmalar, cami ibadet ve ziyarete kapatılmadan yapılacak...

Umut Şenol, Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu!

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Umut Şenol, Beşiktaş'ın Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu...

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Üsküdar'daki Selimiye Hamamı millet kütüphanesi olacak!

Üsküdar'da bulunan tarihi Selimiye Hamamı, millet kütüphanesi olarak hizmet verecek. Tarihi hamamın restorasyonu tamamlanıyor.

Selimiye Camisi'nin tapusu sergilendi!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 172'nci yıldönümü sebebiyle bir sergi düzenlendi. Sergide Selimiye Camisi, İkinci Bayezid Camisi ve tarihi Rüstempaşa Kervansarayı'nın tapularına yer verildi.

Selimiye Muhtarı Şenol Deniz Haberi

Selimiye Muhtarı Şenol Deniz



Büyükşehir Yasası ile köyden mahalle statüsüne geçen Selimiye, doğal güzellikleri kadar son yıllarda artış gösteren inşaatlarla da dikkati çekiyor. Deniz kenarında neredeyse boş arsa kalmayan mahallenin sakinleri, inşaat yoğunluğundan şikayetçi. 

Selimiye'nin son beş yıldır popüler hale geldiğini belirten Muhtar Şenol Deniz, bin 400 olan mahalle nüfusunun yaz aylarında 6-7 bini bulduğunu vurguladı. 

Nüfus artışının altyapı açısından büyük sıkıntı doğurduğuna değinen Deniz, kanalizasyon ve su sorunu yaşandığını iöyledi. Deniz, "imar planı olmadığı için her yer kaçak. Daha fazla beton İstemiyoruz ve yetkililerden acil yardım bekliyoruz" diye konuştu.


Posta...