27 / 04 / 2024

Selimoğlu Pana Yapı

Selimoğlu Pana Yapı

Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi, Kürşat Çoşkun Ufuk, Murat Aydınlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Fikirtepe, Merdivenköy Mahallesi, Mandıra Caddesi'nde kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

Pana Yapı Brooklyn City'de ön talep dönemi Mart'ta başlıyor!

Pana Yapı'nın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn City projesi için ön talep dönemi Mart'ta başlıyor.

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Yazıcıoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Jardin Eden projesi 118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana geliyor. Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Selimoğlu Pana Yapı Haberi

Selimoğlu Pana Yapı

Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi, Kürşat Çoşkun Ufuk, Murat Aydınlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Çoşkun Ufuk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Murat Aydınlı olarak belirlendi. 


Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi iş konusu; 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Konutlar, Toplu konut ve...