26 / 08 / 2024

selimpaşa toki evleri fiyat

selimpaşa toki evleri fiyat

Toplu Konut İdaresi ve Emlak Konut ortaklığında Selimpaşa 'da 124 bin metrekare alanda hayata geçirilen Selimpaşa Emlak Konutları toplam 820 konuttan oluşuyor.

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün sona ereceği projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor. Peki 2016 TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği 138 adet konutluk projedeki daireleri kuralı olarak satıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 138 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin 138 konutluk Erzurum Aşkale projesinde yer alan daireler kura yönetimi ile satışa çıkarılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kura çekimi ne zaman?

TOKİ Çağlayan Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ Çağlayan Evleri başvuru tarihleri 7 Eylül'de başlayacak. Projede ev fiyatları 74 bin 611 TL'den başlıyor.

TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 240 ay vade sağlanıyor. TOKİ Aşkale Evleri son başvuru günü 2 Eylül'dir.

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri son başvuru ne zaman?

138 konutluk TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri başvurusu!

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri başvurusu işlemleri başladı ve 30 Eylül 2016 Cuma gününe kadar devam edecek. Projede kurasız 17 adet daire satışta.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları!

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları 27 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede toplamda 17 adet konut satışta.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

selimpaşa toki evleri fiyat Haberi

selimpaşa toki evleri fiyat

Projenin ilk etabında bulunan 236 konut 23 Aralık 'a kadar satışa sunulurken, fiyatlar ise 96 bin YTL ile 187 bin 500 YTL arasında farklılık gösteriyor. 47 bin metrekarenin yeşil alanlara ayrıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanan konutların büyüklüğü ise 103 ile 196 metrekare arasında değişiyor. Projede Vakıfbank ile yapılan anlaşma ile aylık yüzde 0.85 faiz oranından 132 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor. Sitede sosyal tesisler, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center gibi yaşam alanları bulunuyor.

Tel: 0212 731 45...