03 / 05 / 2024

Selin Ciğercinin evi

Selin Ciğercinin evi

Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulan Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Selin Ciğerci Beykoz'daki villasını satıyor!

Geçtiğimiz günlerde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı. Ciğerci villası için 57 milyon TL istiyor. 

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulan Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

Çukurova 4. Emekli Evi hizmete açıldı!

Çukurova'da önceki hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin açılışını yaptığı Semt Kreşi'nden sonra bu kez CHP Parti Meclisi Üyesi Hakkı Süha Okay'ın katıldığı törenle 4. Emekli Evi hizmete açıldı.

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'i konuk ediyor

İsveç'te Hazreti Hamza Camii ve Kültür Evi arsasına saldırı!

Beşyüz bin Müslüman'ın yaşadığı İsveç'te yapımı planlanan Hazreti Hamza Camii ve Kültür Evi arsası üzerinde kurulan barakalara kundaklama girişiminde bulunuldu

Selma Kavaf'ın evi soyuldu, eşi görevden alındı!

Başbakan Tayyip Erdoğan 'ın milletvekili listesine koymadığı tek bakan olan Selma Kavaf, üst üste tatsız olaylar yaşadı. Kavaf 'ın geçen ay Ankara-çayyolu 'ndaki evi soyuldu, eşi işinden ayrıldı

Tebernüş Kireçci, Forbes'ta!

Tebernüş Kireçci, bu ay Forbes Dergisi'nde yer aldı. Emlakkulisi.com'un sahibi olan Tebernüş Kireçci, Nilgün Balcı Çavdar'ın sorularını yanıtladı...

İzmir'de Doğal Afet Merkezi ve Deprem Anı Evi açıldı!

İzmirde, Karşıyaka Belediyesince, doğal afetleri en az zararla atlatmak, doğal afet sonrasında gerekli acil müdahaleyi yapabilmek amacıyla yaptırılan Doğal Afet Merkezi ve Deprem Anı Evi törenle açıldı

Selin Ciğercinin evi Haberi

Selin Ciğercinin evi


Cinsiyet değiştirme operasyonuyla kadın olan Selin Ciğerci, önceki gün Suadiye'de bulunan bir güzellik merkezinin açılışına katıldı.

Posta gazetesinde yer alan hbaere göre, Selin Ciğerci, açılışa 700 bin lira değerindeki kendi adı ve soyadının baş harflerini taşıyan plakalı bir araçla geldi. 

Diyarbakırspor'da forma giyen futbolcu Gökhan Çıra ile önümüzdeki yaz evleneceğini söyleyen Selin Ciğerci, boynundaki 5'i 1 yerde kolyesinin sorulması üzerine, "Onu sevgili kayınvalidem aldı. Bendeki yeri ayrı" yanıtını verdi. Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulunca ise Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde...