16 / 05 / 2024

Selviler Mahallesi yatırımları

Selviler Mahallesi yatırımları

Maski Genel Müdürlüğü, altyapı eksikliği olan yerlerde kanalizasyon şebeke sistemi çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Köprübaşı ilçesi Selviler Mahallesi'nin altyapısını sistemli bir şekilde işler hale getirmek için çalışmalara başlandı.

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi, Bulut Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi, Mete Engin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Sami Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL sermaye ile 22 Haziran'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Ecemar İthalat ve İnşaat Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ecemar İthalat ve İnşaat Yatırımları Limited Şirketi, Ayşe Halide Acar ve Mehmet Adnan Acar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeltepe Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nafiz Güzeltepe ve Harun Güzeltepe ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Kınalıada, Kınalıada Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Ufuk Tetik ve Saadettin Turan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Avm Yatırımları Anonim Şirketi, Naim Gençoğlu ve İlyas Gençoğlu Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Bahçelievler, Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale Denizcilik Yatırımları Anonim Şirketi, İhsan Yümlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 135 milyon 641 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb. açıldı!

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb, Habibe Memi Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde açıldı!

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VKB Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Basel Kleıb Marzouka ve Wesam Al Khayat ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Beylikdüzü, BeylikdüzüOSB Mahallesi'nde kuruldu.

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi' nde kuruldu.

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGE Gayrimenkul Yatırımları ve Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Müge Özşirvan tarafından 55 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Nispetiye Caddesi'nde kuruldu.

Selviler Mahallesi yatırımları Haberi

Selviler Mahallesi yatırımları

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı İlçe Koordinatörlüğü'ne bağlı kanalizasyon ekipleri Selviler Mahallesi'nde kanalizasyon şebeke sistemi çalışmalarına başladı. Manisa'da köylerden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin imar planları olmadığı için yer altındaki düzenin tam olarak bilinemediğini vurgulayan MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "MASKİ, Manisa'nın altyapı sorunlannı çözüme kavuşturacak ve ilin geleceğini şekillendirecek önemli bir kurum. Bizler Manisa'nın altyapı sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözümü noktasında öncelik sırasına göre çalışmalanmızı gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda Selviler Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu çözmek için girişimlerimizi başlattık. Çalışma tamamlandıktan sonra Selviler Mahallesi halkı sistemli bir şekilde atık sularını deşarj edebileceği kanalizasyon şebeke sistemine sahip olacak. Mahalle halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu. 


Hür Işık...